Skip to main content

Ημέρα Περιβάλλοντος στο Δήμο Νεάπολης

Περισσότερα από 5.000 σουρφίνια, πετούνιες, φλόγες και κατιφέδες επιστρατεύει ο Δήμος Νεάπολης σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος.
Με σύνθημα «Για ένα περιβάλλον που δεν κληρονομήσαμε από τους γονείς μας, αλλά δανειστήκαμε από τα παιδιά μας», ο Δήμος Νεάπολης (Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Νεολαίας και Ποιότητας Ζωής), επιθυμώντας να ενισχύσει την ευαισθησία και το σεβασμό που οφείλουμε να επιδεικνύουμε και να αποδεικνύουμε όλοι μας απέναντι στο περιβάλλον, διοργανώνει Ημέρα Περιβάλλοντος, την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010.

Στελέχη της διοίκησης του Δήμου, μέλη του Πολυδύναμου Κέντρου Νεολαίας Νεάπολης και εθελοντές θα μοιράσουν από το πρωί στους περαστικούς περισσότερα από 5.000 γλαστράκια με εποχικά φυτά, σουρφίνια, πετούνιες, φλόγες και κατιφέδες, στην Πλατεία Ειρήνης (Ρολόι) και στη στάση Βαλσαμή.

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Νεάπολης, Ναθαναήλ Λαδόπουλος, «η ενδεικτική αυτή κίνηση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και στη συνειδητοποίηση ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας, συνδέεται άμεσα με την καθημερινότητά μας και αποτελεί στοιχείο πολιτισμού. Είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής, μία πιο πράσινη γειτονιά, έναν πιο πράσινο πλανήτη, ένα ανθρώπινο σήμερα, ένα υγιές αύριο».