Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020
x

«ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ» ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ - ΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗ

Εξεύρεση εργασίας, βελτιώσεις υποδομών, καθαριότητα είναι ορισμένα από τα θέματα που έθεσαν οι πολίτες στον δήμαρχο κατά την Ημέρα του Δημότη.

Επανήλθαν από σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, οι συναντήσεις του δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη με τους πολίτες, στο πλαίσιο επικοινωνίας του με το κοινό, που είχαν σταματήσει, για ένα χρονικό διάστημα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η πόρτα του δημάρχου ήταν ανοιχτή από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι και δέχθηκε αρκετούς οι οποίοι επιθυμούσαν να συζητήσουν και να επιλύσουν ζητήματα που αφορούν τον δήμο και όχι μόνο, όπως για παράδειγμα εξεύρεση εργασίας, βελτιώσεις υποδομών, καθαριότητα, κλπ. ενώ δρομολογήθηκαν και τρόποι αντιμετώπισης όσων ζητημάτων καταγράφηκαν.

Οι εβδομαδιαίες αυτές συναντήσεις δημάρχου και κοινού με την επανεργοποίηση της Ημέρας του Δημότη, κάθε Τετάρτη, όπου καταθέτουν προσωπικά αιτήματα και παράπονα για διάφορα θέματα, έχουν στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο κ. Δαρδαμανέλη, η επικοινωνία και η άμεση επαφή με το κοινό κάθε εβδομάδα, του δίνει τη χαρά και τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τους πολίτες, να τους αφουγκραστεί, να ενημερωθεί για τα θέματα που τους απασχολούν και να δώσει τις απαραίτητες και ρεαλιστικές λύσεις,  διεκδικώντας πάντα το καλύτερο τόσο, για τους κατοίκους της Καλαμαριάς, όσο και για την ίδια την πόλη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ