Skip to main content

«Ημέρα χαμηλών τιμών» διοργανώνουν οι έμποροι της Θεσσαλονίκης

Ημέρα ειδικών χαμηλών τιμών διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης το Σάββατο του Λαζάρου, 27 Μαρτίου 2010.
Προαιρετική είναι η συμμετοχή των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης στην «Ημέρα Χαμηλών Τιμών», που εξήγγειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης για το Σάββατο του Λαζάρου 27 Μαρτίου, όπως διευκρινίζει ο φορέας, σύμφωνα με ανακοίνωση.

«Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για την τόνωση της αγοραστικής κίνησης, ενόψει, μάλιστα των εορτών του Πάσχα, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης αποφάσισε να καλέσει τις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας να παρέχουν, το Σάββατο του Λαζάρου, 27 Μαρτίου 2010», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.

Όπως επισημαίνει ο Σύλλογος, η μείωση τιμών είναι ελεύθερη, αρκεί να μην πέφτει κάτω από το κόστος κτήσης του προϊόντος, καθότι αυτό απαγορεύεται βάσει του άρθρου 24 ν. 2941/2001. Οι μειωμένες τιμές μπορούν να αφορούν είτε ομάδα, είτε το σύνολο των ειδών που εμπορεύεται η επιχείρηση.

Επίσης, η μείωση της αρχικής τιμής πραγματοποιείται στο ταμείο της επιχείρησης. Τέλος, η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην πρωτοβουλία αυτή, αφορά πωλήσεις με χαμηλές τιμές, οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν ή διαφημίζουν εκπτώσεις ή προσφορές.