Skip to main content

Ημερίδα αύριο στη Θεσσαλονίκη για τις ΑΠΕ και την εφαρμογή στην Ελλάδα

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής 8 γερμανικών εταιρειών στην πόλη.

Ημερίδα με θέμα «Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, Αποθήκευση Ενέργειας και η ενσωμάτωση στο δίκτυο της Ελλάδας» διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο την Τρίτη 25 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο Nikopolis, στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής 8 γερμανικών εταιρειών στη Θεσσαλονίκη.

Οι γερμανικές εταιρείες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και εξειδικευμένοι Έλληνες και Γερμανοί εισηγητές θα παρουσιάσουν το θεσμικό πλαίσιο, τις δυνατότητες εφαρμογής και τις προοπτικές χρήσης νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση θα προσκληθούν εκπρόσωποι της ενέργειας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτικής.

Οι γερμανικές εταιρείες από τους κλάδους των ΑΠΕ, αποθήκευσης ενέργειας, υβριδικών συστημάτων και αφαλάτωσης θαλασσινού νερού, που θα συμμετέχουν στην αποστολή και στην ημερίδα είναι:

    ABO Wind AG (Υβριδικά συστήματα, Αιολική και Ηλιακή Ενέργεια)

    GAIA mbH (Αιολική και Ηλιακή Ενέργεια, Αποθήκευση Ενέργειας)

    Boreal Light GmbH (Αφαλάτωση θαλασσινού νερού με Φωτοβολταϊκά)

    BAE Batterien GmbH (Αποθήκευση Ενέργειας, Φωτοβολταϊκά)

    Green Island Energy gGmbH (Deep Sea Energy Storage)

    Easy Smart Grid GmbH (Aποθήκευση ενέργειας & Grid Management Solutions)

    EUROSOL Projekt & Management GmbH (Φωτοβολταϊκά, Υβριδικά συστήματα, Smart-Metering)

    Uniper Kraftwerke GmbH (Αποθήκευση ενέργειας, Αφαλάτωση θαλασσινού νερού)

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου μπορείτε να βρείτε περισσότερα στοιχεία, το πρόγραμμα της Ημερίδα και τα προφίλ των γερμανικών εταιρειών της επιχειρηματικής αποστολής.