Skip to main content

Ημερίδα για «Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου» από το ΕΕΘ

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018, στις 18:30, στην Αίθουσα «Θεσσαλονίκη» Ε.Ε.Θ. (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος).

Ημερίδα με τίτλο «Ξεκινώντας... Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου» διοργανώνει τη Δευτέρα η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος της ημερίδας είναι να πληροφορηθούν νέοι επιχειρηματίες ή πρόσωπα που επιθυμούν να εισέλθουν τώρα στο χώρο της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας για τις διαδικασίες που απαιτούνται, τα πρώτα βήματα που θα κάνουν αλλά και για το νομικό πλαίσιο που ισχύει.

«Αδειοδότηση, Γενικό Εμπορικό Μητρώο και Υπηρεσία Μίας Στάσης, φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα, επιδοτήσεις, προγράμματα στήριξης, διαδικασίες και ενέργειες οι οποίες είναι υποχρεωτικές μπορούν να σχηματίσουν έναν απροσπέλαστο... Γολγοθά και τελικά να φρενάρουν ή να αποθαρρύνουν έναν νέο που κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της Αγοράς. Μέσα στο σκηνικό αυτό το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης παίζει πάντα του ρόλο του συμπαραστάτη αλλά και του βοηθού, μπροστά σε κάθε δυσκολία, μπροστά σε κάθε πρόβλημα», τονίζει το Επιμελητήριο.

Η ημερίδα, η οποία είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018, στις 18:30, στην Αίθουσα «Θεσσαλονίκη» Ε.Ε.Θ. (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος).

Το πρόγραμμα της εσπερίδας:

Χαιρετισμός Προέδρου Επιτροπής «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του ΕΕΘ κας Χρύσας Γεωργιάδου-Γρανούζη
Χαιρετισμός Προέδρου ΕΕΘ κου Μιχάλη Ζορπίδη
Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κου Απόστολου Τζιτζικώστα
Εισηγητές:
Μέλος Διοικητικής Επιτροπής ΕΕΘ, Υπεύθυνος «ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων», κος Κωνσταντίνος Λάσκος
Προϊσταμένη Μητρώου ΕΕΘ, κα Ζαχαρούλα Γερασίμου
Φοροτεχνικός - Συνεργάτης Αναπτυξιακής Εταιρείας ΕΕΘ - Πρόεδρος ΕΦΕΕΘ, κος Ιωάννης Δόβελος
Επιστημονικός Συνεργάτης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κος Κωνσταντίνος Μπέφας
Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακής Εταιρείας Θεσσαλονίκης ΑΕ, κος Βασίλειος Παπαβασιλείου
 
Συντονιστής Εκδήλωσης: κα Στήβη Σιωζοπούλου Μέλος ΔΣ ΕΕΘ
 
Θα ακολουθήσει συζήτηση.