Σάββατο 31 Ιουλίου 2021
x

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ημερίδα με θέμα την επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ Τυνησίας και Ελλάδας στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, σε συνεργασία με το Ε.Β.Ε.Α., διοργανώνει το αραβοελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυ

Ημερίδα με θέμα την επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ Τυνησίας και Ελλάδας στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, σε συνεργασία με το Ε.Β.Ε.Α., διοργανώνει το αραβοελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 9 Δεκεμβρίου 2009 στα γραφεία του Ε.Β.Ε.Α. και, όπως ενημερώνει η πρεσβεία της Τυνησίας, στην ημερίδα αυτή θα συμμετάσχουν από την τυνησιακή αποστολή, επαγγελματίες και επιχειρηματίες του κλάδου της κλωστοϋφαντουργίας.

Στόχος αυτής της ημερίδας είναι η προσέγγιση των δύο χωρών, όσον αφορά στην Τυνησιακή και Ελληνική αγορά σε αυτό τον κλάδο, στην ανταλλαγή εμπειριών και στους τρόπους συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Τυνησίας. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην παραπάνω ημερίδα μπορεί να επικοινωνήσει με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕA+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ