Skip to main content

Ημερίδα για την τουριστική συνεργασία Ελλάδας-Τουρκίας

Την εκδήλωση διοργανώνει το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος στις 11 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της 33ης Ρhiloxenia.

Ημερίδα με θέμα «Η ανάπτυξη του Τουρισμού μέσω συνεργασιών Ελλάδας-Τουρκίας» διοργανώνει το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο της 33ης Ρhiloxenia.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 10:30πμ στο Συνεδριακό κέντρο Νικ. Γερμανός (Αίθουσα Α , Περίπτερο 8,49), σε συνεργασία με το Εργαστήριο Marketing MARLAB του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα παρουσιαστεί η έρευνα του Εργαστηρίου «Η εικόνα της Τουρκίας ως τουριστικού προορισμού όπως την αντιλαμβάνονται οι Έλληνες», ενώ θα παρέμβουν φορείς του τουρισμού από την Ελλάδα και την Τουρκία συζητώντας τα πιθανά πεδία συνεργασιών με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη του τουρισμού και στις δύο χώρες.

Η ημερίδα υποστηρίζεται από το Γενικό Προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας, στη Θεσσαλονίκη.

Έχουν προσκληθεί να χαιρετίσουν την ημερίδα η Υπουργός Τουρισμού κ. Ε.Κουντουρά, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Α. Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γ. Μπουτάρης.