Skip to main content

Ημερίδα για τις ενεργειακές κοινότητες στο Πανόραμα

Η ημερίδα, που υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «ΕNERJ - Joint Actions for Energy Efficiency», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στο Πανόραμα

H Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε., και ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Ο Ρόλος των Ενεργειακών Κοινοτήτων ως μέσο Κοινών Δράσεων των Δήμων για χρήση των ΑΠΕ και εξοικονόμηση ενέργειας», την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πυλαίας -Χορτιάτη (Αποστόλου Σαμανίδη 21, Πανόραμα, Θεσσαλονίκη).

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου «ΕNERJ - Joint Actions for Energy Efficiency» του προγράμματος INTERREG MED, το οποίο υλοποιείται από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. σε συνεργασία με τους Δήμους Θέρμης, Καλαμαριάς και Πυλαίας-Χορτιάτη. Σκοπός του έργου είναι η ενίσχυση και υποστήριξη της συνεργασίας μεταξύ των ΟΤΑ, για την υλοποίηση κοινών δράσεων ενεργειακής αποδοτικότητας σε δημοτικά κτήρια.

Στο πλαίσιο της Ημερίδας, θα παρουσιασθούν και θα συζητηθούν το νέο νομοθετικό πλαίσιο για την υλοποίηση έργων ΑΠΕ από Ενεργειακές Κοινότητες στην Ελλάδα, οι προοπτικές που ανοίγονται από τη συμμετοχή των Δήμων, καλές πρακτικές και εξελίξεις στο τομέα των Ενεργειακών Κοινοτήτων.

Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής εδώ