Skip to main content

Ημερίδα για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Η ημερίδα αποτελεί την ετήσια συνάντηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Βορείου Ελλάδος που κάθε χρόνο διοργανώνεται στην Θεσσαλονίκη

Τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές αλλά και οι εξελίξεις που αναμένονται την προσεχή διετία στο πλαίσιο της καθημερινής τους λειτουργίας είναι τα κεντρικά θέματα της 17ης ημερίδας που διοργανώνει το insuranceforum.gr και η Insurance Innovation την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 στην Θεσσαλονίκη.

Η νέα αυτή ημερίδα, με χορηγό επικοινωνίας τη Voria.gr, αποτελεί την ετήσια συνάντηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Βορείου Ελλάδος που παραδοσιακά κάθε χρόνο διοργανώνεται στην Θεσσαλονίκη. Με νέο σχεδιασμό και με νέα επίκαιρη θεματολογία θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, το επάγγελμά τους και την προοπτική τους.

Τα θέματα των τεσσάρων ενοτήτων θα είναι τα εξής:

1.    Οδηγία IDD. Οι αλλαγές που επέρχονται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.
2.    Ο Ρόλος και η Ευθύνη των Οργανωμένων Πανελλαδικών Δικτύων. Η συμβολή τους στην διαμόρφωση της αγοράς και του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.
3.    Φορολογία και Ασφαλιστικές Εισφορές στην Πράξη. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.
4.    Η ανάπτυξη μιας επιχείρησης ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον.
Την Ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Θ. κ. Μιχάλης Ζορπίδης, και η κα Δήμητρα Λύχρου, Πρόεδρος ΕΕΑΕ, Πρόεδρος ΠΟΑΔ και Πρόεδρος ΕΑΔΕ.

Ο σκοπός της Ημερίδας είναι διπλός, αφενός η σε βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και η ελεύθερη δημόσια συζήτηση για το μέλλον του επαγγέλματος και αφετέρου η εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων.

Οι Ημερίδες του insuranceforum.gr αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες.

Η Ημερίδα θα λάβει χώρα στο «Τhe Met Hotel» από τις 17.00 έως τις 21.00.