Skip to main content

Ημερίδα για τις εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων

Με τη συμμετοχή των υφυπουργών κ. Πιτσιόρλα και Τσιρώνη, εκπροσώπων διμερών επιμελητηρίων και ειδικών από την Ιταλία και την Ρωσία.

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων», διοργανώνει η Alpha Plan Consultants με την υποστήριξη της ΔΕΘ- Helexpo, του Ελληνογαλλικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Ελληνοιταλλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Ελληνοπολωνικού Συνδέσμου Εμπορίου & Επενδύσεων, του  Σύνδεσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων και της New Communication Μ.Ε.Π.Ε.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 9/11, παραμονή έναρξη της κλαδικής έκθεσης Philoxenia / Hotelia, στην αίθουσα Β’ του συνεδριακού κέντρου Ν. Γερμανός, από τις 17:00 έως τις 20:00.

Στην εκδήλωση θα παραστούν ως ομιλητές εξειδικευμένα στελέχη, εκπρόσωποι φορέων, κυβερνητικά στελέχη, τόσο της Ελλάδας όσο και του Εξωτερικού.

Oμιλητές θα είναι οι :

 Γιάννης Τσιρώνης / Υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης

Στέργιος Πιτσιόρλας / Υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης

Giovvani Cocco / General Director of ISNART - National Institute of Tourism Research

Alexey Vanchenko/ Travel & Gastronomy Writer / Vice President FIJET-Russia World Federation of Travel Journalists and Writers

Μαρία Βοζίκη / Αντιπρόεδρος Ελληνογαλλικού επιμελητηρίου

Κώστας Μάστορας / Εξαγωγική εταιρία ATLANTIK FOODS

Κλεόβουλος Αλεξιάδης / Alpha plan Consultants

Δημήτρης Γεωργίου / New Communication ltd

Προσκεκλημένοι είναι οι: Κος Σ. Καλαφάτης / Αναπληρωτής τομεάρχης εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Mr Miroslaw Gojdz / Εμπορικός ακόλουθος της Πολωνίας.