Skip to main content

Ημερίδα με θέμα «I am the Brand» από την Marketing Club

Την 3η του ημερίδα με θέμα «I am the Brand» διοργανώνει το Marketing Club, στα πλαίσια του Money Show, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 26 Νοεμβρίου.

Την 3η του ημερίδα με θέμα «I am the Brand» διοργανώνει το Marketing Club, στα πλαίσια του Money Show, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 26 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 με 16:00, στην αίθουσα Εfessus II του Hayat Regency Θεσσαλονίκης.

Εισηγητής της ημερίδας είναι ο κ. Σάββας Σ. Τσαλουχίδης (BA, MBA, Can PhD/, Senior Business Consultant της εταιρείας συμβούλων 3C ltd) και θα αναφερθεί στην ανάπτυξη και διαχείριση του προσωπικού brand. Οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τις αρχές και τις τεχνικές του προσωπικού branding και τη συμβολή του στην επαγγελματική τους εξέλιξη και επιτυχία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ στο τέλος της εκδήλωσης θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Σημειώνεται ότι το Marketing Club δημιουργήθηκε το 1988 από αποφοίτους και φοιτητές του Τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Από το 2010 επαναλειτουργεί με ανανεωμένη διάθεση και σκοπό την επιμόρφωση των μελών του, τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων, την ανάπτυξη συνεργασιών και φυσικά τη προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων του τμήματος.