Skip to main content

Ύμνοι Κόμπι για Διαμαντίδη: Μακάρι να τον είχα συμπαίκτη μου!

«Τον εκτιμώ και μακάρι να τον είχα συμπαίκτη μου. Το μήκος και το μέγεθός του και όλα αυτά που μπορούσε να κάνει στην άμυνα», δήλωσε ο «Black Mamba».

Μέλι για τον Δημήτρη Διαμαντίδη έσταξε παραχωρώντας συνέντευξη στην ισπανική «Marca», ο Κόμπι Μπράιαντ υπογραμμίζοντας πως θα ήθελε να είχε συμπαίκτη του τον παλαίμαχο θρύλο του Παναθηναϊκού.

Σημειώνεται πως ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς είναι ο πρεσβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, το οποίο θα διεξαχθεί στα παρκέ της Κίνας ενώ υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12:30 θα διεξαχθεί η κλήρωση της μεγάλης διοργάνωσης.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα ήθελε κάποιον παίκτη που αντιμετώπισε ως αντίπαλο, σε επίπεδο εθνικών ομάδων, στην δική του ομάδα, ο «Black Mamba» τόνισε:

«Υπάρχει ένας παίκτης από τότε που έπαιζα εναντίον του και θα τον ήθελα στην ομάδα μου. Το όνομά του είναι Δημήτρης Διαμαντίδης από την Ελλάδα. Τον εκτιμώ και μακάρι να τον είχα συμπαίκτη μου. Το μήκος και το μέγεθός του και όλα αυτά που μπορούσε να κάνει στην άμυνα. Θα ήθελα να είχα άλλον έναν παίκτη στο πλευρό μου για να βασανίζει τους κοντόσωμους πόιντ γκαρντ».