Skip to main content

«Imperium Apartments»: Τα καλύτερα Airbnb στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τα «Imperium Apartments», στη Νικηφόρου Φωκά, συνδυάζουν την πολυτέλεια με τις προσιτές τιμές - Η SKGBNB αναβαθμίζει τον τρόπο διαμονής.

Όταν η αισθητική παντρεύεται με την πολυτέλεια, το ζεστό και λειτουργικό περιβάλλον εξυπηρετεί και τις πιο υψηλές απαιτήσεις, τότε η διαμονή είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει μια ευχάριστη εμπειρία για τον επισκέπτη. Ο λόγος για τα ολοκαίνουργια "Imperium Apartments", της εταιρείας διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, SKGBNB. Τα διαμερίσματα, που βρίσκονται στην καρδιά της πόλης, στην οδό Νικηφόρου Φωκά, έχουν γίνει από την πρώτη, κιόλας, ημέρα που άρχισαν να μισθώνονται, πόλος έλξης.

Πρόκειται για δύο διαμερίσματα, 60 και 50 τμ, που ανακαινίστηκαν πλήρως από την γνωστή interior designer Μαρία Ριμπά, στόχος της οποίας ήταν να προσφέρει λύσεις υψηλών απαιτήσεων και αισθητικής. Τα διαμερίσματα διαθέτουν σαλοκουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο, και βρίσκονται πλησίον του Λευκού Πύργου, σε ένα κεντρικό δρόμο της πόλης, που μπορεί να αποτελέσει ορμητήριο για τον επισκέπτη, προκειμένου να γνωρίσει τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης.



Ήδη, όπως εξηγεί στη Voria.gr ο Θωμάς Κακουλίδης της SKGBNB, έντονο ενδιαφέρον για τα διαμερίσματα, που μετουσιώνεται σε κρατήσεις, καταγράφεται, κατά κύριο λόγο, από Αμερικανούς, Αυστραλούς και Ρώσους. «Το κοινό που απευθύνεται στα Airbnb, εξελίσσεται συνεχώς και οι απαιτήσεις του αυξάνονται. Είναι απαραίτητο ο τουρίστας να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε ιδιαίτερα ποιοτικά καταλύματα, όπως είναι τα "Imperium Apartments"» σημειώνει ο κ. Κακουλίδης.



Στα πλεονεκτήματα, μάλιστα, των διαμερισμάτων συγκαταλέγεται η προσιτή τιμή στην οποία προσφέρονται, αποδεικνύοντας περίτρανα το μότο “value for money”.

Σύμφωνα με την interior designer, Μαρία Ριμπά, τα διαμερίσματα «αποτελούν ένα ιδανικό περιβάλλον, με την απλότητα και την πολυτέλεια σε έναν απόλυτο συνδυασμό. Οι χώροι χαρακτηρίζονται από κλασικό και μοντέρνο design. Από τη μία έντονες χρωματικές λεπτομέρειες, κυρίως στα έπιπλα, έρχονται σε αρμονία με το λευκό χρώμα των τοίχων αλλά και του λευκού ξύλου που κυριαρχεί. Το μωσαϊκό πάτωμα και το ιδιαίτερο μοτίβο στα πλακάκια έρχονται να δώσουν έμφαση στην πολυτέλεια, ενώ γίνεται έντονα αντιληπτή και η εικαστική παρέμβαση. Από την άλλη βλέπουμε μια πιο μοντέρνα εκδοχή. Ποικίλα χρώματα εναρμονίζονται μεταξύ τους και ως αποτέλεσμα έχουμε ένα ζεστό περιβάλλον που ικανοποιεί ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις».



Ποια είναι η SKGBNB

Για τον Θωμά Κακουλίδη και την Χριστίνα Μανασίδου, τους δημιουργούς της εταιρείας διαχείρισης ακινήτων, SKGBNB, η φιλοξενία φαίνεται να είναι στο αίμα τους.

Η νέα τάση, αυτή του Airbnb, στην οποία τα τελευταία χρόνια, έχει «υποταχθεί» και η Θεσσαλονίκη, κέρδισε τους δυο συνεργάτες, οι οποίοι αν και προέρχονται από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, διέβλεψαν μια καλή επιχειρηματική ιδέα, την οποία υπηρετούν με αξιώσεις τα τελευταία χρόνια.

Διαχειρίζονται 40 ακίνητα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, που απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια. Στόχος τους είναι η βέλτιστη απόδοση των ακινήτων που αναλαμβάνουν.

Στα διαμερίσματα της SKGBNB, όπως εξηγούν, φιλοξενούνται κυρίως Βαλκάνιοι, Ισραηλινοί, Γερμανοί, Ιταλοί, Αμερικανοί, Αυστραλοί με μέσο χρόνο διαμονής τις τρεις με τέσσερις ημέρες.