Skip to main content

Ινδία: Βίασαν, στραγγάλισαν και αποκεφάλισαν 3χρονο κοριτσάκι

Το σώμα της βρέθηκε κάτω από θάμνο, τυλιγμένο μέσα σε πλαστική σακούλα, σε περιοχή κοντά σε αστυνομικό τμήμα και σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων.

Τρίχρονη βιάστηκε και στη συνέχεια αποκεφαλίστηκε από τους βιαστές της στην Ινδία, στο τελευταίο περιστατικό της αλυσίδας βίας και βαρβαρότητας στη χώρα, για το οποίο έγιναν τρεις συλλήψεις.

Σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης, οι δράστες του βάρβαρου εγκλήματος απήγαγαν το άτυχο κορίτσι από την αποβάθρα σιδηροδρομικού σταθμού στις 26 Ιουλίου.

Το σώμα του παιδιού βρέθηκε κάτω από θάμνο, τυλιγμένο μέσα σε πλαστική σακούλα, σε περιοχή κοντά σε αστυνομικό τμήμα και σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από τον σιδηροδρομικό σταθμό, το βράδυ της περσαμένης Τρίτης.

Για τη σοκαριστική υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί τρία άτομα ενώ για τον εντοπισμό του κεφαλιού του παιδιού επιστρατεύτηκαν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή και ένας εκ των υπόπτων είναι και ο σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού. Μετά την εξαφάνιση της μικρής, η μητέρα της έκανε καταγγελία στην αστυνομία, ενημερώνοντας πως στο περιστατικό δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και ο σύντροφός της.

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν, οι δύο ομολόγησαν

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη φυλακή την Τρίτη και ο ρόλος του στον αποτρόπαιο φόνο του κοριτσιού διερευνάται. Οι αρχές που είδαν το οπτικό υλικό από το κύκλωμα ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού και αναγνώρισαν τους δύο βασικούς κατηγορούμενους, τους οποίους και συνέλαβαν. Η κατάθεση των δύο ανδρών προκαλεί σοκ και τρόμο, καθώς ομολόγησαν πως αποκεφάλισαν το 3χρονο κορίτσι ενώ πριν το είχαν βιάσει και στραγγαλίσει. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει το κεφάλι της άτυχης 3χρονης.