Skip to main content

Ίνγκασον: Ανακουφισμένος που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ (video)

Ο Ισλανδός στόπερ του «Δικεφάλου» χαρακτήρισε τον εαυτό του ως ένα μοντέρνο σέντερ μπακ που αρέσκεται στο να προωθεί το παιχνίδι της ομάδας του.

Ανακουφισμένος που ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του από την Ροστόφ στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Σβέριρ Ίνγκασον (δείτε εδώ αναλυτικά) χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως ένα μοντέρνο σέντερ μπακ που αρέσκεται στο να προωθεί το παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Ισλανδός αμυντικός, στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του «Δικεφάλου», δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τoυς Θεσσαλονικείς και σημείωσε πως στόχος της ομάδας, δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νέος άσος των «ασπρόμαυρων»:

Για το πώς βίωσε όλο αυτό το διάστημα των διαπραγματεύσεων: «Νιώθω μεγάλη ανακούφιση που βρίσκομαι τελικά εδώ. Ηταν ένας μεγάλος Ιανουάριος και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ τελικά! Ειλικρινά θεωρώ ότι ένα πραγματικά καλό βήμα στην καριέρα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ μεγάλος ελληνικός σύλλογος. Παλεύει κάθε χρόνο για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ενώ συμμετέχει και στο Europa League και στο Champions League. Eίναι πράγματα που θέλω να πετύχω και εγώ στην καριέρα μου και ο ΠΑΟΚ μου έδωσε την ευκαιρία να τα πετύχω οπότε ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα να έρθω στον ΠΑΟΚ».

Για το πώς θα περιέγραφε τον εαυτό του: «Θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως πολύ επιθετικό. Αλλά και ως έναν μοντέρνο στόπερ που του αρέσει να συμμετέχει και στο δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας. Είμαι ένας σύγχρονος κεντρικός αμυντικός».

Για τις αλλαγές ανάμεσα στο πρωτάθλημα της Ελλάδας και της Ρωσίας: «Θεωρώ ότι είναι διαφορετικά πρωταθλήματα. Νομίζω ότι οι ομάδες στην Ελλάδα αρέσκονται στο να είναι πιο επιθετικές ενώ στη Ρωσία το πρωτάθλημα είναι πιο αμυντικό και τακτικό. Θα συναντήσω νέες προκλήσεις και είμαι ενθουσιασμένος για αυτές καθώς θέλω να γίνω καλύτερος παίκτης».

Για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Ήρθα έχοντας κάνει καλή προετοιμασία τον Ιανουάριο. Προπονήθηκα σκληρά και είμαι έτοιμος να μπω στον αγωνιστικό χώρο και να παίξω σε αυτό το όμορφο στάδιο μπροστά σε όλο τον κόσμο και σε αυτούς τους ένθερμους οπαδούς. Ειλικρινά νομίζω ότι όλοι στον ΠΑΟΚ στοχεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν δεν τα καταφέρουμε νομίζω ότι θα είναι μεγάλη απογοήτευση. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της μέσα στη σεζόν γεγονός που αν πραγματοποιηθεί θα με κάνει πολύ χαρούμενο».