Skip to main content

Ιντέγε για πανηγυρισμό:Συγγνώμη που είχα πιει πολύ νερό πριν τον αγώνα

Ο Νιγηριανός επιθετικός του Άρη είχε διάθεση για τρολάρισμα μετά το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά και τον πανηγυρισμό του

Ο Ιντέγε Μπράουν άνοιξε το σκορ στο χθεσινό χορταστικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-2) και αποφάσισε να πανηγυρίσει όπως πριν λίγα χρόνια, όταν ήταν παίκτης του Ολυμπιακού, ξανά στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Νιγηριανός επιθετικός του Άρη πήγε στο σημαιάκι του κόρνερ και έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση, θέλοντας να ξυπνήσει αναμνήσεις τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και στους αντιπάλους του, αν και έχουν αλλάξει πολλά από τότε.

Μάλιστα, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, καθώς με διάθεση για τρολάρισμα ανάρτησε φωτογραφία του από το χθεσινό σκηνικό, με την οποία προσπάθησε να... εξηγήσει τον λόγο που πανηγύρισε έτσι το τέρμα που πέτυχε.

«Συγγνώμη που είχα πιει τόσο πολύ νερό πριν τον αγώνα», έγραψε ο Ιντέγε.



«Ποτέ μην παραδίνεσαι, είμαι ένα παράδειγμα…»

Επίσης, ο έμπειρος επιθετικός δεν έκρυψε και τη χαρά του για το restart που έκανε στην καριέρα του, ξανά μέσω του Instagram.

Ο Ιντέγε «ανέβασε» ένα story, στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει εναλλακτική για τη σκληρή δουλειά. Ποτέ μην παραδίνεσαι, ποτέ μη σταματάς να πιστεύεις, ποτέ μη σταματάς να παλεύεις. Είμαι ένα παράδειγμα».