Skip to main content

Ιντέγε: Στον Ολυμπιακό το 99,τώρα επανεκκίνηση στον Άρη με το 11 (vid)

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούρια χρονιά. Νιώθω ότι είμαι σπίτι», είπε ο Νιγηριανός στράικερ των «κιτρινόμαυρων».

Την ικανοποίησή του για όλα όσα συνάντησε μέχρι στιγμής στον Άρη αλλά και την ανυπομονησία του ώστε να εκκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος εξέφρασε ο Μπράουν Ιντέγε μιλώντας στο πλαίσιο της ανοιχτής προπόνησης της ομάδας.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούρια χρονιά. Νιώθω ότι είμαι σπίτι. Από την πρώτη μέρα που έφτασα στον Άρη είδα μεγάλη υποστήριξη από τους φιλάθλους, από τον πρόεδρο και από όλους τους ανθρώπους της ομάδας», δήλωσε αρχικά ο Νιγηριανός στράικερ των «κιτρινόμαυρων» και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ νωρίς να υποσχεθώ κάτι. Προπονούμαι μια βδομάδα, προσπαθώ να μάθω την ομάδα. Μπαίνουμε στην προετοιμασία, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά εύχομαι να είναι μια καλή σεζόν. Είναι νωρίς να πω κάτι συγκεκριμένο».

Για τον αριθμό που επέλεξε στη φανέλα: «Ναι, το 11… Στον Ολυμπιακό είχα το 99, δεν ήμουν σταθερός από εκεί και μετά. Το 11 είναι σαν επανεκκίνηση για μένα… Παρακολουθούσα το πρωτάθλημα της Ελλάδας και όταν ήμουν στην Κίνα. Γνωρίζω το πρωτάθλημα, για μένα είναι το ίδιο».

Γι' αυτό που συνάντησε στον Άρη και τις φιλοδοξίες του: «Έχω αφήσει τον Ολυμπιακό πίσω μου και συγκεντρώνομαι μόνο στον Άρη. Έχω συναντήσει μεγάλη αγάπη από όλους από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου εδώ. Από τον προπονητή, τους ανθρώπους στα γραφεία, το σταφ, τους συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν».