Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022
x

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΗΣ INTRAKAT ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλής και ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γ. Καραγιάννης επισκέφτηκαν τα έργα της Intrakat στη Θεσσαλονίκη

Επίσκεψη σε έργα της Intrakat στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής και ο γενικός γραμματέας Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης την Παρασκευή 23/4/2021.

Η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αρχικά ξεναγήθηκε στο υπερσύγχρονο αεροδρόμιο Μακεδονία από εκπροσώπους της Fraport Greece και της Intrakat.

Το αεροδρόμιο «Μακεδονία», προϋπολογισμού 100 εκ ευρώ, λειτουργεί εδώ και 3 μήνες, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε από την Intrakat νωρίτερα από τη συμβατική προθεσμία και αποτελεί ένα έργο «στολίδι» για την Ελλάδα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.Στη συνέχεια ο κ. Καραμανλής και ο κ. Καραγιάννης επιθεώρησαν τις εργασίες στο εργοτάξιο του τμήματος Θέρμη-Γαλάτιστα, του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου συνοδευόμενοι από τον κ. Δημήτρη Κούτρα, Πρόεδρο, τον κ. Πέτρο Σουρέτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Intrakat καθώς και τον κ. Γεώργιο Κωνσταντόπουλο, Πρόεδρο και τον κ. Κωνσταντίνο Κουτσούκο, CEO της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ.Στο έργο εκτελούνται επεμβάσεις σε μήκος 12,5 χλμ, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους αναμόρφωσης 8 ισόπεδων κόμβων και την κατασκευή μιας γέφυρας. Το τμήμα της νέας χάραξης 3,1 χλμ προβλέπεται να δοθεί στην κυκλοφορία μέχρι το τέλος του 2021, ήτοι νωρίτερα κατά ένα περίπου έτος, ενώ συνολικά το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2023, όπως καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ