Skip to main content

Ιωάννα Παλιοσύρου:Δημοπρατείται ρακέτα του Τσιτσιπά και φανέλες αθλητών για τα χειρουργεία

Ρακέτα με την υπογραφή του Τσιτσιπά και μπάλα υπογεγραμμένη από τον Γκάλη και τον Πρέλεβιτς είναι μερικά από τα αντικείμενα που δημοπρατούνται.

Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, της γυναίκας που έγινε σύμβολο γενναιότητας και ανεβαίνει καθημερινά το δικό της Γολγοθά, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την Έφη Κακαράντζουλα, στέκονται κορυφαίοι αθλητές.

Σήμερα, στις 10 το βράδυ ξεκινά από τη φιλανθρωπική οργάνωση Charity Ιdols η δημοπρασία αντικειμένων κορυφαίων αθλητών, για οικονομική ενίσχυση για τα χειρουργεία της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Μία ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά και μία μπάλα υπογεγραμμένη από τον Νίκο Γκάλη και τον Μπάνε Πρέλεβιτς είναι μερικά από τα αντικείμενα, θρύλων του ελληνικού αθλητισμού που δημοπρατούνται για την Ιωάννα.

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής, Νίκος Παππάς, διέθεσε την φανέλα του από τον Παναθηναϊκό αλλά και την ΑΕΚ, ο Γιάννης Μπουρούσης διαθέτει επίσης τη φανέλα του από τα παρκέ του μπάσκετ αλλά και το βραβείο του MVP του ισπανικού πρωταθλήματος.