Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022
x

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ: ΤΟ ΕΓΚΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΛΕΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ

Πάνω από δέκα χειρουργεία έχει κάνει ως σήμερα η Ιωάννα, που τις προηγούμενες μέρες έδειξε το πρόσωπό της σηκώνοντας ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης

Για την Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε η πλαστική χειρουργός και γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, η οποία είναι δίπλα της από την πρώτη μέρα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι. 

Όπως είπε η κυρία Καλοφώνου το έγκαυμα που είχε η Ιωάννα ήταν το μεγαλύτερο που είχαν δει στο νοσοκομείο και πιθανόν είναι και το μεγαλύτερο παγκοσμίως, είπε.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η Ιωάννα από την αρχή είχε ένα απίστευτο θάρρος και κοιτούσε μπροστά: «Μετά από ένα χειρουργείο συζητούσε για το επόμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας στον ΑΝΤ1 ότι «έχουν γίνει πάνω από δέκα χειρουργεία κι όμως κοιτάει μπροστά».

Σημείωσε ακόμα ότι υπήρξαν στιγμές που κάμφθηκε το ηθικό της Ιωάννας Παλιοσπύρου, όπως ήταν φυσικό, αλλά είχε πάντα κοντά της ειδικούς ψυχολόγους που την βοήθησαν.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της εξήγησε ότι οι γιατροί ήταν ειλικρινείς μαζί της από την πρώτη στιγμή και της είχαν πει ότι δεν θα καταφέρει ποτέ το δέρμα της να γίνει όπως ήταν πριν από την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι.

Από την πλευρά της, η κλινική ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη, τόνισε ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από την τραγωδία «είδε το φως» και με την σωστή καθοδήγηση κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ