Skip to main content

Ιωαννίδης: Βγήκαμε... στις αγορές της Πιερίας

Έκκληση «στους λαϊκιστές και στα ιερατεία της παραπολιτικής να αφήσουν ήσυχο τον Έλληνα να χαρεί την επιτυχία» απηύθυνε από την Πιερία, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Ιωαννίδης, με αφορμή την έξοδο της

Έκκληση «στους λαϊκιστές και στα ιερατεία της παραπολιτικής να αφήσουν ήσυχο τον Έλληνα να χαρεί αυτήν την επιτυχία» απηύθυνε από την Πιερία, όπου περιοδεύει σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Ιωαννίδης, με αφορμή την έξοδο της χώρας στις αγορές.

«Εμείς σήμερα βγήκαμε στις αγορές της Πιερίας! Άλλωστε είμαστε στις αγορές και στην κοινωνία όλης της Κεντρικής Μακεδονίας, κοντά στον πολίτη που δοκιμάζεται και ματώνει κάθε μέρα με την λιτότητα και την κρίση. Ωστόσο, θέλω να τονίσω ότι η σημερινή μέρα είναι ιστορική για την Πατρίδα μας, αφού ένας σημαντικός στόχος επετεύχθη» τόνισε σε δηλώσεις του.

Όπως είπε, «η επιτυχία οφείλεται στις θυσίες του Έλληνα πολίτη αλλά και στις προσπάθειες της κυβέρνησης, όπως πρέπει όλοι να παραδεχθούν. Γι΄αυτό κάνω έκκληση στους λαϊκιστές και στα ιερατεία της παραπολιτικής να αφήσουν ήσυχο τον Έλληνα να χαρεί αυτήν την επιτυχία».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Ιωαννίδη, «η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές δεν λύνει όλα τα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας. Αλλά σηματοδοτεί την έξοδο από την κρίση, το φως στην άκρη του τούνελ».

«Ο βασικός στόχος που είναι η παροχή ρευστότητας στην αγορά είναι από σήμερα πιο κοντά. Βάσει αυτής της διαδικασίας πολύ σύντομα οι Τράπεζες θα μπορούν να χρηματοδοτήσουν τις επιχειρήσεις. Αυτές από την πλευρά τους θα μπορούν να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, που είναι και το ζητούμενο για μένα, ώστε να μην φεύγουν οι νέοι μας στο εξωτερικό.  Είναι εντελώς παράδοξο να πανηγυρίζει όλη η Ευρώπη από χθες και κάποιοι εδώ στην Ελλάδα να μεμψιμοιρούν. Κάνω έκκληση προς όλους να αφήσουν τις μικρότητες και να σταθούν στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα. Πολύ σύντομα θα δούμε την έξοδο από την κρίση» υπογράμμισε.