Skip to main content

Ιωάννινα: Νεκρός 82χρονος - Το ΙΧ του έπεσε σε πλαγιά και πήρε φωτιά

Ο ηλικιωμένος έφυγε από το σπίτι του για να πάει σε στάνη που είχε τα ζώα του, στη θέση Προφήτης Ηλίας. Έχασε τη ζωή του όταν το όχημά του ανετράπη.

Τη ζωή του έχασε 82χρονος άντρας, έπειτα από εκτροπή και ανατροπή του αυτοκινήτου που οδηγούσε σε αγροτικό δρόμο στην ευρύτερη περιοχή της Σκλίβανης στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, o ηλικιωμένος έφυγε από το σπίτι του για να πάει σε στάνη που είχε τα ζώα του, στη θέση Προφήτης Ηλίας.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, βγήκε από το δρόμο, με το αυτοκίνητό του να ανατρέπεται καταλήγοντας σε απόκρημνη πλαγιά, να τυλίγεται στις φλόγες και τον ίδιο να εγκλωβίζεται σε αυτό βρίσκοντας τον θάνατο.

Συγχωριανοί του μόλις είδαν να βγαίνουν καπνοί στην περιοχή όπου ο 82χρονος είχε τη στάνη του ειδοποίησαν αμέσως τους συγγενείς του, με τον άτυχο άνδρα να εντοπίζεται χωρίς τις αισθήσεις του.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ΕΚΑΒ και Αστυνομία ενώ στο δύσβατο σημείο για την ανάσυρση του ηλικιωμένου χρειάστηκε να στηθεί επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα.