Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ

Ο αλλοδαπός συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος έδωσε εντολή μεταγωγή του στην Αθήνα

Στην Αθήνα τον αναζητούσαν, στα Ιωάννινα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ένας αλλοδαπός ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και σε βάρος εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ο αλλοδαπός, σύμφωνα με το protothema.gr, συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος έδωσε εντολή για την άμεση μεταγωγή του στην Αθήνα, ώστε να απολογηθεί για το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται.

Συνέλαβαν καταζητούμενο από την Ιντερπόλ

Σε έλεγχο υποβλήθηκε στην Πρέβεζα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Αλβανός και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων από την Ιντερπόλ της πατρίδας του και αναζητείτο για να συλληφθεί για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας και κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοσή του στην Αλβανία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ