Skip to main content

Ιωάννης Νασιούλας: Με τα κόμματα δεν γίνεται δουλειά

Σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως η προεκλογική εκστρατεία ήταν «ήπια και κόσμια και οι όποιοι διαξιφισμοί προήλθαν από τους κομματικούς υποψηφίους»

Το εκλογικό του δικαίωμα στο 5ο - 13ο Εσπερινό ΕΠΑΛ, στην οδό Μοναστηρίου, άσκησε το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη», Ιωάννης Νασιούλας.
    
Ο κ.Νασιούλας σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως η προεκλογική εκστρατεία ήταν «ήπια και κόσμια και οι όποιοι διαξιφισμοί προήλθαν από τους κομματικούς υποψηφίους». Συμπλήρωσε δε πως «τα μεγάλα τζάκια κοιτούν την επόμενη μέρα και δεν θέλουν να τα χαλάσουν με κανέναν. Εγώ όμως δεν φοβήθηκα να τα βάλω μαζί τους. Δεν είμαι σε κάποια συμπαιγνία και επ΄αυτού πείστηκε ο κόσμος».
    
Πρόσθεσε πως ήταν «καλό τεκμήριο για τη δημοκρατία οι πολλοί συνδυασμοί καθώς στην εκλογική διαδικασία κατέβηκαν αξιόλογοι άνθρωποι», υπογραμμίζοντας πως «στη Θεσσαλονίκη έχουμε νέους ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά και είναι καλό σημάδι. Χρειάζονται άνθρωποι να νοιάζονται για την πόλη, με τα κόμματα δεν γίνεται δουλειά».