Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019
x

ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ: ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ... ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας ανακοίνωσε στους συναδέλφους του την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δήμο Λαγκαδά.

Με την... ευχή του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα κατεβεί υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και νυν περιφερειακός σύμβουλος, Γιάννης Ταχματζίδης.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του έγινε στη συενδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου. «Να ζητήσω την ευχή σας γιατί θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Λαγκαδά και να σας καλέσω την επόμενη Κυριακή σε ανοιχτή συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Κορώνεια, όπου θα ανακοινώσω και επισήμως την υποψηφιότητά μου», είπε στους συναδέλφους του ο κ. Ταχματζίδης, κερδίζοντας το χειροκρότημα και τις ευχές των περιφερειακών συμβούλων όλων των παρατάξεων.

Τα ευχαριστήρια για την εξαιρετική τους συνεργσία όλα αυτά τα χρόνια έδωσε ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας. «Από τις θέσεις που πέρασε στην Περιφέρεια άφησε εξαιρετικό και σημαντικό έργο. Με την εντολή και την εμπιστοσύνη των πολιτών την επόμενη μέρα θα συνεργαστούμε μαζί σας, εμείς ως διοίκηση της Περιφέρειας κι εσείς ως δημοτική αρχή του Λαγκαδά, για να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το δήμο Λαγκαδά. Αφήνετε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους μας», είπε ο κ. Τζιτζικώστας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ