Skip to main content

Ιούλιο και Οκτώβριο το εφετινό InvestGR Forum 2020

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα υποστηρίζει το 3rd InvestGR Forum 2020 - «Greece in the Pole Position», η εφετινή θεματολογία

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα προσφέρει την υποστήριξή της στο InvestGR Forum: Foreign Investments in Greece.

Το 3rd InvestGR Forum 2020: Greece in the Pole Position θα πραγματοποιηθεί φέτος online σε δύο διαφορετικές περιόδους, στις 15 – 16/07 και στις 08 – 09/10, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να προσεγγίσουν το θέμα των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, τόσο την αμέσως επόμενη ημέρα μετά την υγειονομική κρίση όσο και όταν θα έχουν αρχίσει να διαφαίνονται ευκρινέστερα οι οικονομικές προοπτικές των επόμενων μηνών.

Ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, δήλωσε: «Η πανδημία του κορωνοϊού είναι μια δοκιμασία για όλους μας. Αποτελεί μια πρόκληση άνευ προηγουμένου για τα συστήματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και, ταυτόχρονα, συνεπάγεται άγνωστους κλυδωνισμούς για τις οικονομίες μας. Με όλα τα εργαλεία στη διάθεσή μας και με το σχέδιο ανάκαμψης θα πρέπει να αξιοποιήσουμε με θάρρος την ευκαιρία και να επενδύσουμε σε μια σύγχρονη, ψηφιακή και υγιή οικονομία, η οποία θα διασφαλίσει τους βιοτικούς πόρους της επόμενης γενιάς».

Ο ιδρυτής του InvestGR Forum, κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, σχολίασε: «Μας τιμά και μας ευχαριστεί ιδιαιτέρως η σταθερή εμπιστοσύνη ενός τόσο σημαντικού θεσμού, όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο InvestGR Forum και για τρία συνεχόμενα χρόνια. Στις σημερινές δε περιστάσεις, με την ευρωπαϊκή οικονομία να δοκιμάζεται συνεπεία της υγειονομικής κρίσης, έχει ιδιαίτερο συμβολισμό η υποστήριξη αυτή ενόψει της νέας αφετηρίας της Ελλάδας και της προσπάθειάς της να προσελκύσει ξένες επενδύσεις».