Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Η ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΝΔ-13ΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ

Το υπουργείο υποστηρίζει πως «οι συνταξιούχοι γνωρίζουν καλά ποιος δίνει τη διαρκή μάχη για την ενίσχυση του εισοδήματός τους».

«Ο κ. Βρούτσης, που χαρακτηρίζει "προεκλογικό επίδομα" τη μόνιμη 13η σύνταξη (δείτε εδώ), καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικός, όταν το μόνο δείγμα γραφής του είναι οι μόνιμες περικοπές των κυβερνήσεων που υπηρέτησε έως το 2015, καθώς και οι 400.000 απλήρωτες συντάξεις που άφησε στο υπουργείο» σχολιάζει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις του αρμόδιου τομεάρχη της Ν.Δ.

Το υπουργείο υποστηρίζει πως «η μόνη σχέση της ΝΔ με τη 13η σύνταξη είναι η κατάργησή της» και πως «οι συνταξιούχοι γνωρίζουν καλά ποιος δίνει τη διαρκή μάχη για την ενίσχυση του εισοδήματός τους με την ακύρωση του μέτρου των περικοπών, τις αυξήσεις σε 620.000 συνταξιούχους από 1/1/2019 αλλά και τη 13η σύνταξη, που ο κ. Βρούτσης χαρακτηρίζει "κουτσουρεμένη", αλλά ο αρχηγός του αρνείται να εγγυηθεί. Τις απαντήσεις θα τις πάρει όμως οριστικά στις 26 του Μάη».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ