Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021
x

ΗΠΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ Ο ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΙΡ;

O 68χρονος ηθοποιός και ακτιβιστής συζητείται στους κύκλους των Δημοκρατικών ως πιθανή αντικατάσταση του Σον Πάτρικ Μάλονι.

Το μεγαλύτερο ρόλο της ζωής του καλείται να υποδυθεί ο αστέρας του Χόλιγουντ Ρίτσαρντ Γκιρ, καθώς όλα δείχνουν ότι αποτελεί τη βασική προτίμηση των Δημοκρατικών για τη θέση του υποψήφιου βουλευτή για το Κογκρέσο στα βόρεια προάστια της 18ης Περιφέρειας.
 
Σύμφωνα με την The Post ο σημερινός εκπρόσωπος της 18ης Περιφέρειας του Κογκρέσου, Σον Πάτρικ Μάλονι, διεκδικεί τη θέση του γενικού εισαγγελέα, τον προσεχή Σεπτέμβριο και εάν εκλεγεί η θέση στο Σώμα θα είναι ανοιχτή. Και εκεί έρχεται ο Γκιρ, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο 68χρονος ηθοποιός και ακτιβιστής συζητείται στους κύκλους των Δημοκρατικών ως πιθανή αντικατάσταση του Mάλονι. «Το όνομα του Ρίτσαρντ Γκιρ ψιθυρίζεται μεταξύ των Δημοκρατικών. Θα δούμε τι θα γίνει μ' αυτό», δήλωσε ο δήμαρχος του Μίντλταουν, Τζόι ΝτιΣτέφανο.

Ο δήμαρχος ανέφερε επίσης ότι η σύζυγός του Λίντα είναι ενθουσιασμένη με την προοπτική της υποψηφιότητας του Γκιρ και υπενθύμισε ότι υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Μάλονι για τη θέση του γενικού εισαγγελέα. Σε περίπτωση που ο Μάλονι δεν εκλεγεί τότε σκοπεύει να επαναδιεκδικήσει τη σημερινή του έδρα στο Κογκρέσο.

«Η ουσία είναι ότι επιθυμώ να εκλεγεί ένας Δημοκρατικός που θα μπορεί να αποκρούει την ατζέντα του Τραμπ», δήλωσε ο ΝτιΣτέφανο.

Θα γίνει μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων o Ρίτσαρντ Γκιρ; Σύντομα θα ξέρουμε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ