Skip to main content

ΗΠΑ: Υπέκυψε στα τραύματά της μετά από τροχαίο η ηθοποιός Λίζα Μπέινς (vid)

Η Μπέινς πέθανε την Δευτέρα, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα που της είχε προξενήσει ένα τροχαίο ατύχημα, στις αρχές του Ιουνίου.

Θλίψη επικρατεί στο Χόλιγουντ καθώς η Λίζα Μπέινς, ηθοποιός που είχε εμφανιστεί σε πολλές πετυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές, όπως το «Cocktail» και πιο πρόσφατα το «Gone Girl», έφυγε από τη ζωή στα 65 της χρόνια.

Η Μπέινς πέθανε την Δευτέρα, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα που της είχε προξενήσει ένα τροχαίο ατύχημα, στις αρχές του Ιούνη. Η άτυχη ηθοποιός, που διέμενε στο Λος Άντζελες, επισκέφθηκε στις αρχές του μήνα τη Νέα Υόρκη. Την ώρα που περπατούσε σε δρόμο του Άπερ Ιστ Σάιντ πηγαίνοντας να συναντήσει τη σύζυγό της, Κάθριν Κράνχολντ, ένα ηλεκτρικό σκούτερ την παρέσυρε με μεγάλη ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας την 65χρονη αναίσθητη και αιμόφυρτη στον δρόμο.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Mount Sinai Morningside, όπου παρέμεινε για 10 μερόνυχτα σε κρίσιμη κατάσταση, προτού τελικά υποκύψει στα τραύματά της. Η Λίζα Μπέινς γεννήθηκε στο Οχάιο, σπούδασε υποκριτική στη διάσημη Σχολή Τζούλιαρντ και κατάφερε με τα χρόνια να χτίσει μια σημαντική καριέρα στη Νέα Υόρκη και το Χόλιγουντ, με συμμετοχές σε δεκάδες σειρές και ταινίες. Στη μεγάλη οθόνη η ηθοποιός είχε υποδυθεί ρόλους στο «Cocktail» του 1988 είχε υποδυθεί την ερωμένη του Τομ Κρουζ και στο «Κορίτσι που εξαφανίστηκε» τη μητέρα της «αγνοούμενης» πρωταγωνίστριας.