Skip to main content

ΗΠΑ: Με μπλουζάκι… σούπερμαν ήθελε να βγει από το νοσοκομείο ο Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε τη φαεινή ιδέα να εμφανιστεί με μπλουζάκι του γνωστού υπερήρωα των κόμικς Superman μέσα από το πουκάμισό του

Μια αδιανόητη κίνηση για Αμερικανό πρόεδρο πέρασε από το μυαλό του Ντόναλντ Τραμπ κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο Walter Reed του Μέριλαντ, όπου είχε νοσηλευτεί λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε τη φαεινή ιδέα να εμφανιστεί με μπλουζάκι του γνωστού υπερήρωα των κόμικς Superman μέσα από το πουκάμισό του και το ποίο θα άνοιγε, βγαίνοντας από το στρατιωτικό νοσοκομείο!

Το ρεπορτάζ των New York Times σημειώνουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε σε αρκετά τηλεφωνήματα με αξιωματούχους να εμφανιστεί αρχικά εύθραυστος, και στη συνέχεια να αποκαλύψει κάτω απ’ τη μπλούζα του το εμβληματικό λογότυπο "S" του υπερήρωα ως ένδειξη της δύναμής του και της νίκης του κατά του κορωνοϊού.

Όπως ήταν λογικό, μετά την γνωστοποίηση της είδησης στήθηκε ένα πραγματικό γλέντι από τους χρήστες του twitter, τόσο από ατάκες, όσο και από εικόνες: