Skip to main content

Coca‑Cola Τρία Έψιλον: 165 προσλήψεις σε όλη την Ελλάδα

Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει 165 προσλήψεις σε ολόκληρη την Ελλάδα - Αναζητά υπεύθυνους ανάπτυξης αγοράς (Market Developers).

Η Coca‑Cola Τρία Έψιλον προχωρά σε 165 προσλήψεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, που περιλαμβάνουν τόσο εποχικές όσο και μόνιμες θέσεις εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναζητά υπεύθυνους ανάπτυξης αγοράς (Market Developers), οι οποίοι θα ενδυναμώσουν την ομάδα πωλήσεων που ξεπερνά τα 500 άτομα και αναπτύσσει σε όλη την Ελλάδα κορυφαία προϊόντα σε μερικές από τις πιο ελκυστικές και αναπτυσσόμενες κατηγορίες τροφίμων και ποτών, όπως αυτές των αναψυκτικών, χυμών, αλκοολούχων ποτών, καφέ και chips.

Μάθε περισσότερα για τις θέσεις εργασίας εδώ.

«Είμαστε μία εταιρεία, όπου η «καρδιά» της χτυπάει στην αγορά. Για να μπορέσει κανείς να καταλάβει πλήρως τη λειτουργία μας είναι απαραίτητο να έχει εμπειρία στη διεύθυνση πωλήσεων. Όταν επιλέγουμε τους ανθρώπους που στελεχώνουν το τμήμα πωλήσεων, έχουμε στο μυαλό μας ότι αναζητάμε ταλέντα για το μέλλον και όχι απλώς για να καλύψουν μια συγκεκριμένη ανάγκη. Για αυτό φροντίζουμε ο κάθε εργαζόμενος που προσλαμβάνεται, να λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση και να έχει όλες τις ευκαιρίες και τα εργαλεία που χρειάζεται για να εξελιχθεί. Πολλοί άνθρωποι οι οποίοι ξεκίνησαν από τις πωλήσεις και από εποχικές θέσεις, έχουν εξελιχθεί σε σημαντικές θέσεις στον οργανισμό», δήλωσε η Σοφία Κάντα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Coca‑Cola Τρία Έψιλον.

Tο 2018, πάνω από το 36% των ανθρώπων που προσλήφθηκαν στην εταιρεία σε εποχικές θέσεις, παρέμεινε σε οργανικές θέσεις. Τα άτομα που θα επιλεγούν θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων, να συνεργαστούν με καταξιωμένα στελέχη πωλήσεων της αγοράς και να διαχειριστούν ένα χαρτοφυλάκιο με αγαπημένα προϊόντα, συνδεδεμένο με στιγμές χαράς και διασκέδασης.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία μη-αλκοολούχων ποτών, η 7η μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας και μία από τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, με 50 χρόνια δραστηριότητας στη χώρα. Η εταιρεία μας απασχολεί 1.500 εργαζόμενους, με ταλέντο και δεξιότητες, που καθημερινά θέλουν να γίνονται καλύτεροι και παράλληλα, να πετύχουν μία θετική διαφορά στην κοινωνία με τη δραστηριότητά τους. Οι άνθρωποί μας, την έχουν κατατάξει ανάμεσα στους δέκα κορυφαίους εργοδότες στη χώρα (Best Workplaces 2018). Παράλληλα, είμαστε και εργοδότης επιλογής για τη νέα γενιά (έρευνα GEN Y, kariera.gr), αποτελώντας έτσι τη μοναδική εταιρεία του κλάδου τροφίμων και ποτών που βρίσκεται ταυτόχρονα στην πρώτη δεκάδα των δύο σημαντικότερων ερευνών για το εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας.

Οι εργαζόμενοί μας καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος ειδικοτήτων: χειριστές παραγωγής, υπεύθυνοι ποιότητας, ηλεκτρονικοί, μηχανικοί, χημικοί, χημικοί μηχανικοί, βιολόγοι, τεχνολόγοι τροφίμων, εργαζόμενοι στην οικονομική διεύθυνση, το τμήμα marketing και τη διεύθυνση πωλήσεων. Τα προϊόντα μας είναι συνδεδεμένα με στιγμές χαράς και διασκέδασης και εμείς οι ίδιοι εργαζόμαστε με χαμόγελο και θέλουμε να βλέπουμε χαμόγελα γύρω μας. Αναζητούμε ανθρώπους με δυνατότητες και τους βοηθάμε να εξελίσσουν το ταλέντο τους και να ανακαλύψουν που μπορούν να φτάσουν, μέσα σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Ως κορυφαίος εργοδότης, προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και παροχών και ένα αξιοκρατικό περιβάλλον όπου οι άνθρωποί μας νιώθουν σιγουριά, ασφάλεια και ότι οι προσπάθειές τους ανταμείβονται.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το Σχηματάρι Mega-Plant και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, οι δικές της μάρκες, όπως οι χυμοί Amita και Frulite και το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, καθώς και τα προϊόντα που διανέμει όπως τα chips TSAKIRIS, o καφές Lavazza, τα ενεργειακά ποτά Monster, καθώς και τα αλκοολούχα ποτά των οίκων Edrington, Brown-Forman, Ισιδώρου Αρβανίτου και Gruppo Campari. Οι τοπικές δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας το 54,6% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση και απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.