Skip to main content

Υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ατρόμητο ο Βέλλιος

Η αθηναϊκή ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα τον 27χρονο διεθνή Θεσσαλονικιό επιθετικό που έμεινε ελεύθερος από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου ανακοίνωσε και επίσημα ο Ατρόμητος.

Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες συμφώνησαν με τον 27χρονο διεθνή Θεσσαλονικιό επιθετικό που έμεινε ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια στην αθηναϊκή ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Απόστολο Βέλλιο!

Ο Απόστολος θα αποτελέσει τη φετινή χρονιά το βασικό κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες αφού πρόκειται για ένα παίκτη με εξαιρετικές εμπειρίες και παραστάσεις από το εξωτερικό που διακρίνεται για την πολύ καλή τεχνική και δύναμή του. Ο 27χρονος επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Βέλλιος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ ενώ μετά τον Ηρακλή έπαιξε στις Αγγλικές Έβερτον και Μπλάκπουλ, στις Βέλγικες Λιρς και Μπέβερεν ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την οποία έμεινε ελεύθερος για να έρθει στην ομάδα μας. Ο Έλληνας επιθετικός έχει σημειώσει και 8 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας μας».