Skip to main content

Επένδυση 2 εκατ. ευρώ για νέα γραμμή παραγωγής από τη ΔΩΔΩΝΗ

Τα επόμενα χρόνια η εταιρεία σκοπεύει να ενισχύσει σημαντικά τη κατηγορία στραγγιστού γιαουρτιού, παράγοντας νέους κωδικούς προϊόντων.

Σε επένδυση ύψους περίπου δύο εκατ. ευρώ προχώρησε η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ στην Ήπειρο ώστε να ξεκινήσει την παραγωγή του νέου της προϊόντος το ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό.

Το τελευταίο γαλακτοκομικό προϊόν της βιομηχανίας της Ηπείρου παράγεται από 100% ηπειρώτικο φρέσκο γάλα, το οποίο συλλέγει καθημερινά η ΔΩΔΩΝΗ από 60 επιλεγμένες φάρμες της Ηπείρου, τις οποίες υποστηρίζει τεχνικά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Μετρώντας πλέον 8 κωδικούς γιαουρτιών, τα επόμενα χρόνια η  εταιρεία σκοπεύει να ενισχύσει σημαντικά τη συγκεκριμένη κατηγορία, παράγοντας νέους κωδικούς προϊόντων με στόχο την αύξηση του μεριδίου αγοράς στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.



«Συνεχίζοντας προσηλωμένοι  στην δημιουργία νέων προϊόντων, όντας μέρος της Γεύσης του Καλού, του ολιστικού τρόπου ζωής και λειτουργίας μας με διαρκή στόχο την αναβάθμιση τόσο της διατροφής και όσο και της ποιότητας ζωής των καταναλωτών μας, δημιουργήσαμε αυτό το ξεχωριστό προϊόν. Το νέο στραγγιστό γιαούρτι, το ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό, είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες, καθώς παράγεται αποκλειστικά από 100% ποιοτικό, ηπειρώτικο γάλα ημέρας. Στόχος μας στη ΔΩΔΩΝΗ για το μέλλον, ειναι να συνεχίσουμε να διερευνούμε τη συνολική κατηγορία των γιαουρτιών μας, ώστε να ικανοποιούμε πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών εντός κι εκτός συνόρων», σημείωσε ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, αναπληρωτής CEO της εταιρείας.

Με σημείο εκκίνησης την Ήπειρο, η ΔΩΔΩΝΗ διατηρεί τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος στην Ελλάδα, με πάνω από 5.500 παραγωγούς.