Skip to main content

Υπό balkan ήχους η κεντρική εκδήλωση της Οικολογίας - Αλληλεγγύης

Αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού - Οικολογικό γλέντι με τους Banda Entopica στον πολυχώρο WE

Με μουσική γιορτή κλείνει αύριο Πέμπτη 23.5 την κεντρική της εκδήλωση η «Οικολογία – Αλληλεγγύη». Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού, το οικολογικό γλέντι με τη Balkan μουσική θα αρχίσει στις 9 μμ, με τους Banda Entopica, στον πολυχώρο WE, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου.

«Κλείνουμε έναν όμορφο, έντιμο αλλά άνισο αγώνα», δήλωσε ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την «Οικολογία – Αλληλεγγύη». «Καταθέσαμε αναλυτικό πρόγραμμα, με προτάσεις και υλοποιήσιμα οράματα για μια πράσινη πόλη, και ζητούμε από τους πολίτες να εκτιμήσουν τη γνώση και τη διεθνή εμπειρία μας, τη συνέπεια και τη συνέχεια στους αγώνες μας. Τους καλούμε να αντισταθούν στους ισχυρούς του χρήματος, που επιδιώκουν να επιβάλλουν Δήμαρχο και πλειοψηφίες. Εμείς θα είμαστε και πάλι παρόντες, απέναντι στη διαπλοκή, την κομματοκρατία, τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, την εξουσιολαγνεία. Εγγύησή μας είναι οι αγώνες μας! Κεφάλαιό μας η ακεραιότητα, το ήθος και η ανιδιοτέλεια των υποψηφίων μας. Ετοιμαζόμαστε να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ, ως ανάπαυλα στους αγώνες μας μέσα κι έξω από το δημοτικό συμβούλιο», είπε.

Σύμφωνα με τον συνδυασμό, οι Banda Entopica ξεκίνησαν ως μια μπάντα δρόμου, έχοντας ως αφετηρία τα ακούσματα κυρίως της Μακεδονίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων, και πέτυχαν την αναγνώριση. Σε μια παράλληλη πορεία, και οι οικολόγοι της Θεσσαλονίκης κατάφεραν να αναδειχτούν σε πανελλαδικό πρότυπο και να φτάσουν μέχρι το ευρωκοινοβούλιο, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.  

Ο πολυχώρος WE (γνωστός παλιά ως disco Trafic ή παγοδρόμιο) βρίσκεται στη Λεωφόρο 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη (2310.284700) και ακριβώς μπροστά υπάρχει η στάση του ΟΑΣΘ ‘Πανεπιστήμιο Μακεδονίας- Αγία Φωτεινή’ των γραμμών 10, 31, 27 και 2.