Πέμπτη 28 Μαΐου 2020
x

ΥΠΟ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Οι Θρακιώτες έχουν στο ρόστερ τους 18 συμβόλαια ποδοσφαιριστών που λήγουν και τα περισσότερα εξ' αυτών δεν πρόκειται να ανανεωθούν.

Εν μέσω πανδημίας και αναστολής της αγωνιστικής δραστηριότητας, η ΠΑΕ Ξάνθη θα εξετάσει αρχικά τα υψηλά συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της, ειδικά μάλιστα αυτά που ολοκληρώνονται σε λίγους μήνες.

Η θρακική ομάδα έχει στο ρόστερ της, ούτε λίγο ούτε πολύ, 18 συμβόλαια ποδοσφαιριστών της που λήγουν και μερικά από αυτά, ίσως και τα περισσότερα, δεν πρόκειται να ανανεωθούν, αφού μάλιστα μερικά αφορούν και δανεικούς ποδοσφαιριστές που ολοκληρώνουν το καλοκαίρι την παρουσία τους στην ελληνική ομάδα.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η διοίκηση της ΠΑΕ εξετάζει αρχικά τα βαριά συμβόλαια, στο πλαίσιο μάλιστα του οικονομικού εξορθολογισμού της ομάδας. Τα συμβόλαια αυτά αφορούν τους ξένους ποδοσφαιριστές, Εντουάρντο, Τερκί και Στάρτζεον, ενώ δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Στέλιου Μαλεζά. Παρομοίως θα επιστρέψουν οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, Τιμπό Μουλέν και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, ενώ ο τερματοφύλακας Κάρλος Άμπαντ, δανεικός από την Ισπανική Τενερίφη, εξέφρασε την επιθυμία να κάνει το άλμα στην ισπανική λίγκα επιστρέφοντας στην πατρίδα του.

Τα υπόλοιπα συμβόλαια που επίσης ολοκληρώνονται θα πάρουν την σειρά τους στην διαπραγμάτευση με την διοίκηση της ΠΑΕ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ