Skip to main content

Υπό παρακολούθηση η διοίκηση Ζέρβα από Μπουτάρη για τα πεπραγμένα της

Τι αποφασίστηκε στη συνάντηση του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη με συνεργάτες του και στελέχη της Πρωτοβουλίας.

Στενά πρόκειται να παρακολουθούν στο εξής τα πεπραγμένα της νέας διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης τόσο ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης όσο και τα στελέχη της Πρωτοβουλίας.

Αυτό αποφασίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια συνάντησης που συγκάλεσε ο πρώην δήμαρχος με συνεργάτες του, μέλη της παράταξης και στελέχη που συμμετείχαν στις προηγούμενες διοικήσεις.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι πρώην αντιδήμαρχοι Θανάσης Παππάς, Άννα Αγγελίδου, Σπύρος Πέγκας, Έλλη Χρυσίδου και Νίκος Φωτίου.

Αφορμή για τη συνάντηση αυτή στάθηκαν οι πρώτες ενέργειες της διοίκησης Ζέρβα, που όπως αναφέρθηκε, είχαν ως στόχο να αποδομηθεί το έργο που έγινε τα εννέα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συμμετέχοντες στη συνάντηση εμφανίστηκαν προβληματισμένοι για τις κινήσεις Ζέρβα ειδικά στις αναπλάσεις της Αγίας Σοφίας και Πλατείας Ελευθερίας, όπως επίσης και για τις παρεμβάσεις στα πασαλάκια, στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης, αλλά και σε θέματα οικονομικά.  

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκε να δοθεί πίστωση χρόνου στη νέα διοίκηση και αργότερα να εξεταστεί εκ νέου για το εάν θα υπάρξει συντονισμένη τοποθέτηση από τα στελέχη της πρώην διοίκησης του δήμου, προκειμένου να υπερασπιστούν τα πεπραγμένα τους. Μάλιστα προτάθηκε να δοθεί σε περίπου έξι έως οκτώ μήνες μια συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιαστούν οι ενέργειες της πρώην διοίκησης. 

Ωστόσο, ξεκαθαρίστηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι οι όποιες παρεμβάσεις – τοποθετήσεις, θα γίνουν με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη και όχι ως μία εν δυνάμει δημοτική παράταξη.