Skip to main content

Υποδοχή στο Embryolab με την Ασπίδα Covid / TÜV AUSTRIA CoVid Shield

Στο Embryolab υποδέχονται τα ζευγάρια με την Ασπίδα Covid / TÜV AUSTRIA CoVid Shield σε ένα ασφαλές και γόνιμο περιβάλλον!

Το Embryolab είναι η Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα που πρώτη πιστοποιείται με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield.

«Για το Embryolab η υγεία και προστασία των ζευγαριών και των εργαζομένων είναι πρωταρχικό μας μέλημα. Η θωράκιση των ευαίσθητων υπηρεσιών εξωσωματικής που παρέχουμε στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής επιτυγχάνεται με καθημερινή προσπάθεια!»

Το Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, έχει στόχο τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών και των εργαζομένων στις επιχειρήσεις, οι οποίες το εφαρμόζουν και πιστοποιούνται.

Η Ασπίδα Covid επιβεβαιώνει για το Embryolab ότι:

• Λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα, εφαρμόζει τις κατάλληλες διαδικασίες και τις ενδεδειγμένες από τις αρμόδιες αρχές και την επιστημονική κοινότητα πρακτικές για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.
• Παρέχει τα μέσα και τις υποδομές που απαιτούνται για την εφαρμογή των διαδικασιών και πρακτικών.
• Διαθέτει κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και συνεχώς επικαιροποιεί με προγράμματα εκπαίδευσης το προσωπικό για την τήρηση των διαδικασιών και των νέων οδηγιών ως αυτές ενημερώνονται από τους Εθνικούς Οργανισμούς Υγείας και άλλους θεσμούς (π.χ. ΠΟΥ).
• Ενημερώνει και καθοδηγεί κατάλληλα όλους όσοι εισέρχονται στους χώρους της Μονάδας, για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.

Με κοινωνική υπευθυνότητα και ευαισθησία στο Embryolab πραγματοποιήθηκαν όλες οι προληπτικές ενέργειες ώστε να επιτύχουμε:

• Την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας διασποράς του κορωναϊού
• Την υποστήριξη υψηλού επιπέδου πρόληψης κατά της πιθανής έκθεσης στον κορωναϊό
• Τη διαχείριση πιθανών περιστατικών κορωναϊού με οργανωμένο, άμεσο και θωρακισμένο τρόπο, με βάση τις προτεινόμενες δημοσιευμένες κατευθυντήριες γραμμές και οδηγίες των αρμόδιων εθνικών και διεθνών αρχών για εργαζόμενους, συνεργάτες, προμηθευτές, επισκέπτες στην καθημερινή λειτουργία της Μονάδας.

«Η δέσμευσή του Embryolab για την ασφάλεια των ζευγαριών και των γυναικών που μας εμπιστεύονται το όνειρό τους να γίνουν γονείς επιβραβεύεται αυτή τη φορά, με την πιστοποίηση Covid Shield. Σε αυτή την κρίσιμη για όλους περίοδο εργαστήκαμε εφαρμόζοντας αυστηρά μέτρα για την πρόληψη του ιού.
Είναι μεγάλη μας τιμή, να αποκτάμε πρώτοι τις πιο σημαντικές και έγκυρες πιστοποιήσεις και διαπιστεύσεις. Στο Embryolab αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα της πιστοποίησης της ποιότητας και την εφαρμόζουμε καθημερινά θέτοντας τους εαυτούς μας και το σύστημα μας σε συνεχείς ελέγχους ώστε οι υπηρεσίες μας να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των ανθρώπων που φροντίζουμε. Η διασφάλιση της ποιότητας συνεχώς αξιολογείται και επιβεβαιώνεται σε κάθε στάδιο, διαδικασία και τομέα της λειτουργίας του Embryolab. Στο Embryolab η ποιότητα είναι καθημερινή πράξη», τόνισε η κ. Αλεξία Χατζηπαρασίδου, MSc. PMI-RMP, Σύμβουλος Κλινικής Εμβρυολογίας, Διευθύντρια Embryolab Academy, Συνιδρύτρια και μέλος ΔΣ Embryolab.

«Τα αυστηρά μέτρα και οι αποτελεσματικές διαδικασίες προστασίας από τον Covid που έλαβε η Πρότυπη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Embryolab, πιστοποιούνται σήμερα με το ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA Covid-Shield. Το Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης με στόχο τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών στις επιχειρήσεις, οι οποίες το εφαρμόζουν και πιστοποιούνται. Χαιρόμαστε που απονέμουμε για πρώτη φορά την πιστοποίηση σε Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και ευχόμαστε τα καλύτερα αποτελέσματα», δήλωσε η κ. Ε. Καμπρούδη, Head of Management Systems & Products Department of Northern Greece Branch Office, TÜV AUSTRIA.

Οι διαδικασίες ελέγχονται και επαναπιστοποιούνται σε τακτά διαστήματα ώστε να επιτυγχάνουν ακόμη υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.