Skip to main content

Υποψήφια δήμαρχος στον Δ. Αμπελοκήπων - Μενεμένης η Καρασαρλίδου

Στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κίνησης «Εργατική Αντεπίθεση» συμμετέχουν μέλη διοικήσεων σωματείων, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι.

Η εκπαιδευτικός Σοφία Καρασαρλίδου θα είναι υποψήφια δήμαρχος στον δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης με την δημοτική κίνηση «Εργατική Αντεπίθεση». Ο συνδυασμός στηρίζεται από την ΟΚΔΕ (Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας).  

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΚΔΕ, η Δημοτική Κίνηση «Εργατική Aντεπίθεση» «έχει μια πολιτική και πρακτική δημοκρατική, ριζοσπαστική και αντικαπιταλιστική. Είναι απόλυτα αντίθετη με τα ψηφοδέλτια που προτείνονται από τα αστικά κόμματα και όλους τους υποστηρικτές, παλιούς και νέους, των Μνημονίων, της ανάλγητης επίθεσης κυβερνήσεων-ΕΕ ενάντια στους εργαζόμενους. Είναι απόλυτα εχθρική απέναντι στους φασίστες και την εγκληματική τους δράση ενάντια στο εργατικό κίνημα και τους μετανάστες».

Στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κίνησης «Εργατική Αντεπίθεση» «συμμετέχουν μέλη διοικήσεων σωματείων, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι, αγωνιστές του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με σημαντική συμβολή σε όλες τις απεργίες και τους αγώνες για δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση, άνεργοι και εργάτες που πρωτοστατούν στην αγωνιστική υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων και δραστηριοποιούνται σε κινήσεις για την προστασία των ανέργων, των επιβατών του ΟΑΣΘ, της φύσης στη Χαλκιδική, των «κυνηγημένων» από  ΔΕΗ-ΔΕΚΟ-Τράπεζες με την Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών,  φοιτητές με σημαντική δράση στο φοιτητικό κίνημα».