Skip to main content

Η Έλλη Χρυσίδου η πρώτη υποψήφια διάδοχος του Μπουτάρη

Η υποψηφιότητά της κατατέθηκε σήμερα στην Εφορευτική Επιτροπή που έχει συγκροτήσει η παράταξη για την προετοιμασία των ενδοπαραταξιακών εκλογών.

Κατέθεσε επίσημα την υποψηφιότητά της για υποψήφια δήμαρχος με την «Πρωτοβουλία» η Έλλη Χρυσίδου.

Η υποψηφιότητά της κατατέθηκε επίσημα σήμερα στην Εφορευτική Επιτροπή την οποία έχει συγκροτήσει η παράταξη για την προετοιμασία των ενδοπαραταξιακών εκλογών ανάδειξης νέου επικεφαλής και υποψήφιου δημάρχου.

Σημειώνεται ότι οι υποψηφιότητες από τους ενδιαφερομένους μπορούν να κατατεθούν έως τα μεσάνυχτα.

Με ενδιαφέρον αναμένεται εάν θα καταθέσει υποψηφιότητα και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, η οποία έχει εκφράσει ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα, ενώ αργότερα σήμερα θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπύρος Πέγκας.

Η εκλογική συνέλευση της «Πρωτοβουλίας» και η ψηφοφορία για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου της παράταξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 15.00 το μεσημέρι.  

Το εκλογικό σώμα στη διαδικασία ανάδειξης νέου επικεφαλής και υποψήφιου δημάρχου θα αποτελέσει η σημερινή δημοτική ομάδα της «Πρωτοβουλίας», στην οποία θα συμμετέχουν οι εκλεγμένοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

Ωστόσο, σημειώνονται υπάρχουν ενστάσεις ως προς τη διαδικασία και συγκεκριμένα για τη σύνθεση του εκλεκτορικού σώματος.

Το πρόσωπο, το οποίο θα αναδειχθεί μέσα από τις κάλπες της Παρασκευής, θα προταθεί στην Επιτροπή παρατάξεων, κομμάτων και Κινήσεων της κεντροαριστεράς, η οποία θα αναλάβει να διερευνήσει τη δυνατότητα μιας ισχυρής προοδευτικής συμμαχίας.