Skip to main content

Υποψήφια με την παράταξη της Νοτοπούλου η Έλλη Χρυσίδου

Η Έλλη Χρυσίδου πήρε την απόφαση να μεταπηδήσει και να συστρατευθεί με την κ. Νοτοπούλου σε ένα φυσιολογικά πιο κοντινό πολιτικά συνδυασμό στην ίδια

Υποψήφια με το συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου θα είναι τελικά η Έλλη Χρυσίδου, η οποία πήρε τη μεταγραφή που φημολογούταν από χτες, φεύγοντας από την παράταξη του Πέτρου Λεκάκη.

Η μετακίνηση της αντιδημάρχου Πολιτισμού του δήμου Θεσσαλονίκης δεν ήρθε με ευκολία. Αν και εξ αρχής θεωρήθηκε πιο φυσιολογική μια υποψηφιότητα της με την κ. Νοτοπούλου, λόγω πολιτικής τοποθέτησης της κ. Χρυσίδου στην αριστερά, η αντιδήμαρχος είχε πεισθεί από την ανάγκη η διοίκηση Μπουταρη να εκπροσωπηθεί στις δημοτικές εκλογές με διακριτό σχήμα.

Έτσι εντάχθηκε στο εγχείρημα Λεκάκη, χωρίς πάντως να λείψουν οι επαφές με την παράταξη Νοτοπούλου και τα στελέχη της.

Τελικά η κ. Χρυσίδου πήρε χτες την απόφαση να μεταπηδήσει και να συστρατευθεί με την κ. Νοτοπούλου σε ένα φυσιολογικά πιο κοντινό πολιτικά συνδυασμό στην ίδια.

Προφανώς η μεταγραφή θεωρείται επιτυχία καθ΄ενίσχυση της υποψηφιότητας της κ. Νοτοπούλου. Η οποία φέρεται να συζητά με αλλά δύο πρώην στελέχη της Πρωτοβουλίας τον Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη και τον Θανάση Παπαναστασίου. Στην εξίσωση σφήνα έχει μπει και ο Σπύρος Βούγιας...

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως λένε ότι τα δύο πρώην στελέχη της Πρωτοβουλίας προσανατολίζονται να μην είναι υποψήφιοι σ' αυτές τις εκλογές.