Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
x

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ DIEM25 ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΔΑΝΑΗ ΣΤΡΑΤΟΥ

Η Δανάη Στράτου είναι εικαστικός με διεθνή παρουσία, πρώην Καθηγήτρια στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα.

Μία θέση στην Ευρωβουλή θα διεκδικήσει στις Ευρωεκλογές 2019 η σύζυγος του Γιάννη Βαρουφάκη Δανάη Στράτου, σύμφωνα με τις τέσσερις νέες υποψηφιότητες που ανακοίνωσε το DiEM 25.

Όπως αναφέρει το κίνημα, οι τέσσερις νέοι υποψήφιοι είναι δύο γυναίκες και δύο άνδρες.

Η Δανάη Στράτου, Εικαστικός (visual and installation artist) με διεθνή παρουσία, πρώην Καθηγήτρια στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα. Εμπνεύστρια και δημιουργός της πολιτιστικής πλατφόρμας του DiEM25 “DiEM VOICE”, εκλεγμένο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του DiEM25 Ελλάδας, ιδρυτικό μέλος του ΜέΡΑ25, ενεργό μέλος του Τομέα Πολιτισμού και της Ομάδας Γυναικών του ΜέΡΑ25.

Η Ντέπυ Βρεττού, Τηλεοπτική & Ραδιοφωνική Παραγωγός στην ΕΡΤ. Ενεργό Μέλος του DiEM25 Ελλάδας από τις αρχές δημιουργίας του, εκλεγμένο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του DiEM25 Ελλάδας, ιδρυτικό μέλος του ΜέΡΑ25.

Ο Γιώργος Λογιάδης, Οικονομολόγος, Επιχειρηματίας του τουρισμού με έδρα την Κρήτη μέλος του DiEM25 και του ΜέΡΑ25, ενεργό μέλος της τοπικής ομάδας Ηρακλείου.

Ο Δήμος Μούτσης, Μουσικοσυνθέτης, Ενεργό Μέλος του DiEM25 Ελλάδας από τις αρχές δημιουργίας του, ιδρυτικό μέλος του ΜέΡΑ25, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ25.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ