Skip to main content

Υποψήφιοι για το βραβείο του μήνα από την ΕΑ Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη

Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές που απέσπασαν το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό είναι υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου αθλητή και αθλήτριας.

Μίτλος Τεντόγλου και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη είναι υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου αθλητή και αθλήτριας, για το μήνα Αύγουστο, στο σχετικό διαγωνισμό που πραγματοποιεί η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο μήκος και πρωταθλητής Ευρώπης στο Μόναχο (η επίδοσή του, 8.52μ, αποτελεί και ρεκόρ διοργάνωσης) ήταν σαφώς μεταξύ των αθλητών που έκαναν τη διαφορά στην πρώην γερμανική πρωτεύουσα κι απόλυτα δικαιολογημένα βρίσκεται ανάμεσα στους τέσσερις υποψήφιους της ΕΑ.

Τον τίτλο του κορυφαίου διεκδικούν ακόμη οι Μίκολας Αλέκνα (δισκοβολία), Μόντο Ντουπλάντις (επί κοντώ), Τζέικομπ Ινγκεμπρίτσεν (1.500 μ./5.000 μ.).

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θριάμβευσε στα δύο αγωνίσματα του βάδην στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου, καθώς τερμάτισε πρώτη στα 35χλμ. και 20χλμ. Πρόκειται αναμφισβήτητα για την αθλήτρια που έκανε τη διαφορά, στην κορυφαία σεζόν της καριέρας της με αποκορύφωμα τα δύο χρυσά στο Μόναχο.