Skip to main content

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επίσημα ο Σάββας Χαλιαμπάλιας

Το όνομα της παράταξης του επιχειρηματία είναι «ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ», ενώ τα γραφεία του συνδυασμού βρίσκονται επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας 120.

Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Θεσσαλονίκης, με την ανεξάρτητη παράταξη ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ανακοίνωσε και επίσημα ο επιχειρηματίας Σάββας Χαλιαμπάλιας, ιδιοκτήτης της εταιρίας «ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ».

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, μοναδικός του στόχος είναι η επίλυση των βασικών προβλημάτων, με την βελτίωση υποδομών και την προώθηση ιδεών και προτάσεων, «για μια Θεσσαλονίκη που αξίζουμε», μακριά από κομματικές ταυτότητες.

«Ένας αγωνιστής της καθημερινότητας είναι «ένας από εμάς» που δεν χρησιμοποιεί τον «ξύλινο» λόγο των πολιτικών. Ο αγώνας του αρχιζει από σήμερα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Θα τον δείτε παντού, δίπλα στον Σαλονικιό, με προτάσεις και λύσεις στα βασικά προβλήματα της πόλης. Τα σκουπίδια, τη δημιουργία πάρκινγκ και την αξιοποίηση της Νέας παραλίας. Αυτός θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας ενημέρωσης των πολιτών της Θεσσαλονίκης για το πρωτοποριακό πρόγραμμά του», τονίζει σχετική ανακοίνωση.

Τα γραφεία του Συνδυασμού «ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ» βρίσκονται επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας 120, ενώ ήδη βρίσκεται στον αέρα και η ιστοσελίδα www.chaliampalias.gr με το πρόγραμμα, τις εκδηλώσεις, τις απόψεις και τις συναντήσεις του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης.