Skip to main content

Υποψήφιος με τη Δημιουργία Ξανά στην Α' Θεσσαλονίκης ο Χαλιαμπάλιας

Υπήρξε επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Γίνεται Μπορούμε» για τον δήμο Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Μαΐου, αλλά «κόπηκε» από το Πρωτοδικείο.

Την υποψηφιότητά του στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου με το κόμμα «Δημιουργία Ξανά» ανακοίνωσε ο Σάββας Χαλιαμπάλιας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαλιαμπάλιας κατεβαίνει υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης με το κόμμα του Θάνου Τζήμερου.

Υπενθυμίζεται, πως ο ίδιος υπήρξε επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Γίνεται Μπορούμε» για τον δήμο Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, η συμμετοχή της οποίας «κόπηκε» από το Πρωτοδικείου λόγω παραλείψεων στο ψηφοδέλτιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του:

«Δεν θα χαθούμε , θα υπάρξει συνέχεια» είχα δηλώσει πριν από λίγο καιρό μετά την ακύρωση του συνδυασμού ‘Γίνεται Μπορούμε’ του οποίου ήμουν επικεφαλής στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Μία ακύρωση πέρα ως πέρα άδικη που μου θύμισε την ρήση της Βίβλου ‘Διυλίζουνε τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο’. Και επειδή δεν είναι της φιλοσοφίας μου να ‘κλαίω πάνω από το χυμένο γάλα’ γύρισα στην επιχείρηση μου και στις ασχολίες μου. Βέβαια όταν δήλωνα ότι θα υπάρξει συνέχεια, στο μυαλό μου είχα την πόλη και τις βελτιώσεις που θα μπορώ εγώ και η ομάδα μου να προτείνουμε και να πιέσουμε ώστε να υλοποιήσει η νέα δημοτική αρχή. 

Ώσπου ήρθε η πρόταση της ‘Δημιουργίας Ξανά’ για συμμετοχή μου ως υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης στις τρέχουσες εθνικές εκλογές. Ένα κόμμα στο οποίο είμαι μέλος , εκτιμώ βαθύτατα και συμφωνώ με τις απόψεις του. Και αν πάει καλά ο αγώνας να μπορώ να βοηθήσω την πόλη μου από ένα ψηλότερο σκαλοπάτι. Για τους λόγους αυτούς αποφάσισα να συμμετάσχω στον δύσκολο αυτό αγώνα.  

Σίγουρα η ‘Δημιουργία Ξανά’ είναι ένα μικρό κόμμα και υπάρχει ο φόβος της ‘Χαμένης ψήφου’. Για τον λόγο αυτό  θα ήθελα να απαντήσω σε κάποιους εύλογους προβληματισμούς.