Skip to main content

Υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στην A' Θεσσαλονίκης ο Αντώνης Σαουλίδης

Κεντρικό σύνθημα του Αντώνη Σαουλίδη είναι το «ένας από εμάς» που σηματοδοτεί μια αλλαγή στο πρόσωπο της πολιτικής στην πόλη.

Την υποψηφιότητά του για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου όπου θα είναι υποψήφιος στην A' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε σήμερα ο Αντώνης Σαουλίδης.

Κεντρικό του σύνθημα είναι το «ένας από εμάς» που σηματοδοτεί μια αλλαγή στο πρόσωπο της πολιτικής στην πόλη.

Στο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε τα εξής:

«Στις επόμενες εκλογές, μας δίνεται μία σημαντική δυνατότητα: να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον τόπο μας.

Αλλαγή με ήθος και αξιοπρέπεια. Με ενθουσιασμό αλλά και σχέδιο. Αλλαγή από τα κάτω, από την κοινωνία, και όχι από τις ελίτ.

Οι επόμενες εκλογές είναι ένας αγώνας για την αξιοκρατία, αλλά και την ισότητα ευκαιριών. Ένας αγώνας για την αριστεία αλλά και την κοινωνική συνοχή. Ένας αγώνας για μία κοινωνία ισχυρή και τους πολίτες δυνατούς. Ένας αγώνας για την Θεσσαλονίκη, αλλά και μία μεγάλη αλλαγή για την Ελλάδα.

Σε αυτόν τον αγώνα, θα είμαστε μαζί. Για να σχεδιάσουμε, να αμφισβητήσουμε, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε.

Όμως, όλα αυτά θα τα πούμε από κοντά αναλυτικά. Το επόμενο διάστημα θα βρεθούμε μαζί σε κάθε γειτονιά, στους χώρους εργασίας μας, σε κάθε δήμο της Α' Θεσσαλονίκης.

Μαζί, για την αλλαγή».

Ο Αντώνης Σαουλίδης γεννήθηκε στις Συκιές Θεσσαλονίκης το 1978. Είναι αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων στον Δήμο Νεάπολης Συκεών, όπου εκλέγεται από το 2003. Είναι μάχιμος δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και από το 2008 μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ. Από τον Δεκέμβριο του 2018 βρίσκεται στη θέση του προέδρου του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας-Συκεών.