Skip to main content

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Τζιτζικώστα ο Θοδωρής Μητράκας

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αν. Τομέα Θεσ/νίκης και ειδικός σύμβουλος του περιφερειάρχη για θέματα Κοινωνίας των Πολιτών υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Στον συνδυασμό του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, την «Αλληλεγγύη», θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Μητράκας.

Ο κ. Τζιτζικώστας επιβεβαίωσε το αναμενόμενο, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του κ. Μητράκα για τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με προέδρους των Επιμελητηρίων της περιοχής.

Ο κ. Μητράκας είναι στενός συνεργάτης του περιφερειάρχη και το τελευταίο διάστημα ειδικός σύμβουλός του για θέματα Κοινωνίας των Πολιτών. Είναι παράλληλα κι από τα πλέον ενεργά κομματικά στελέχη της ΝΔ κι έτσι ο κ. Τζιτζικώστας τον ανακοίνωσε στη σημερινή συνεδρίαση με τους προέδρους των Επιμελητηρίων της Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω της παρουσίας του εκεί.

Μετά την λήξη της συνεδρίασης ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μητράκα για την ενεργή συμμετοχή του και δήλωσε πως ανυπομονεί για την συνεργασία.

Το κλίμα εντός της συνεδρίασης παρέμεινε θερμό καθ' όλη τη διάρκεια της σύσκεψης, καθώς ο κ. Μητράκας κατείχε ενεργό ρόλο και εντός των Επιμελητηρίων. Στη λήξη της συνεδρίασης το λόγο πήρε και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία της συμμετοχής του κ. Μητράκα στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, αναγνώρισε την προσφορά του στο Επιμελητήριο και δήλωσε πως: «θα αγκαλιάσουμε την υποψηφιότητά του, σαν να είναι ένας από εμάς».