Skip to main content

Υποψήφιος με τον Σπύρο Βούγια ο Κώστας Χαριτωνίδης

Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή πίτας της παράταξης η οποία έχει προγραμματιστεί για αύριο το απόγευμα.

Άλλους 15 υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους πρόκειται να ανακοινώσει αύριο ο υποψήφιος με την παράταξη «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» Σπύρος Βούγιας. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή πίτας της παράταξης η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 7.00 το απόγευμα, στο ισόγειο του ξενοδοχείου "Capsis".

Μεταξύ των 15 νέων υποψηφιοτήτων θα είναι και ο Κώστας Χαριτωνίδης, παλιός αθλητής και προπονητής του βόλεϊ και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με το οποίο κατήλθε υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2015. Υπενθυμίζεται ότι μέσα στους σημερινούς 15 είναι και ο πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Αντώνης Καρούμπης.

Μετά και τις αυριανές ανακοινώσεις η «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» θα έχει γνωστοποιήσει τους πρώτους 30 υποψηφίους, καθώς οι πρώτοι 15 είχαν ήδη ανακοινωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου.

Στη αυριανή εκδήλωση θα παρουσιαστεί επίσης και το site της παράταξης, το οποίο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την καθημερινή διαδικτυακή επικοινωνία με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.