Skip to main content

Υποστηρικτής Υγείας του «Μ. Αλέξανδρος» για 4η χρονιά η Γενική Κλινική

Η Κλινική συμμετείχε για ακόμα μία χρονιά με δικό της running team που αριθμούσε 228 δρομείς, σε σύνολο 20.000 δρομέων που «πλημμύρισαν» την πόλη.

Επίσημος Υποστηρικτής Υγείας στον «bwin-14ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος», που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, ήταν και φέτος η «Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης».

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης στηρίζει τη διοργάνωση του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», αλλά και τους αθλητές της για 4η συνεχόμενη χρονιά, καθώς εξειδικεύεται – μεταξύ άλλων - και στην αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών και κακώσεων, διαθέτοντας έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό.

Με το σύνθημα «Τρέχουμε μαζί για την υγεία» η Κλινική συμμετείχε για ακόμα μία χρονιά με δικό της running team που αριθμούσε 228 δρομείς, σε σύνολο 20.000 δρομέων που «πλημμύρισαν» την Κυριακή την πόλη της Θεσσαλονίκης.



Στο πλαίσιο της χορηγίας της, παρείχε υποστήριξη στους αθλητές με τρεις πλήρως εξοπλισμένες κινητές μονάδες ασθενοφόρων, καθώς και με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχοντας τις πολύτιμες ιατρικές της υπηρεσίες σε όλους τους δρομείς της διοργάνωσης.

Η κλινική ευχαριστεί τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες που συμμετείχαν και παρείχαν τις υπηρεσίες τους καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων δρόμου και δυναμικού βαδίσματος και συγκεκριμένα τους:

Βαβαλέτσκο Στυλιανό-Ορθοπεδικό, Ζαρμακούπη Αλέξανδρο-Αναισθησιολόγο, Ιωάννου Αυγερινό-Παιδίατρο, Μερτζανίδου Νόνα-Παθολόγο, Ροδοκαλάκη Γεώργιο-Ακτινολόγο (έκανα αλλαγή στη σειρά του ονόματος για να μπούνε αλφαβητικά), Ταματέα Ιωάννη-Καρδιολόγο, Φλώρο Βασίλειο-Καρδιολόγο, Χρηβατάκη Δημήτριο-Αναισθησιολόγο, Ελλίδου Δήμητρα-Νοσηλεύτρια, Σιδηροπούλου Στυλιανή,-Νοσηλεύτρια.



Ακόμη, η Euromedica ευχαριστεί  την εταιρεία Interamerican, η οποία παραχώρησε δωρεάν ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο, για τις ανάγκες της διοργάνωσης.