Skip to main content

Υπόθεση 10χρονης: Μήνυση στην κατηγορούμενη από τον πρώην συζύγό της

Ο δικηγόρος του πρώην συζύγου της κατηγορούμενης τονίζει πως μετά τα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία της, ο εντολέας του έχει καταρρακωθεί.

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση υπέβαλε δια του συνηγόρου του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατηγορούμενης για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης από την Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στη Voria.gr, ο δικηγόρος του, Χαράλαμπος Αποστολίδης αναφέρει πως μετά τα όσα δήλωσε η 33χρονη τόσο στην απολογία της όσο και μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Βασίλη Νουλέζα περί εξαναγκασμού της στον πορνικό βίο από τον πρώην σύζυγό της, ο τελευταίος έχει καταρρακωθεί και προχώρησε σε μήνυση προκειμένου να προστατεύσει το ανήλικο παιδί τους.

«Τον έχει χτυπήσει κεραυνός. Πώς μπορεί και λέει ότι την προωθούσε στην πορνεία και της έκλεινε πελάτες όταν ο εντολέας μου μένει τόσα χιλιόμετρα μακριά με το παιδί από το καλοκαίρι που χώρισαν; Είναι ψευδή όσα έχουν ειπωθεί από την πλευρά της κατηγορούμενης, υποστηρίζει ο κ. Αποστολίδης.

«Υπάρχει στη μέση το ανήλικο παιδί τους, την επιμέλεια του οποίου η ίδια ανέθεσε με δικές της υπεύθυνες δηλώσεις στον πατέρα από τον Φεβρουάριο, ωστόσο τώρα δεν δίστασε ούτε η ίδια ούτε ο δικηγόρος της να το κατονομάσουν δημόσια», συμπληρώνει ο κ. Αποστολίδης ενώ παράλληλα αναφέρει πως το παιδί δεν έχει καμία πρόσβαση σε ίντερνετ και τηλεόραση για να μην διαταραχθεί η καθημερινότητά του.

«Ήδη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο καθώς αργά ή γρήγορα θα φτάσουν στα αφτιά του παιδιού τα κατορθώματα της μητέρας του και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε την ψυχική του υγεία», καταλήγει ο κ. Αποστολίδης,