Skip to main content

Υπόθεση 10χρονης: Η ύποπτη «κοκκινομάλλα» είχε ξυρίσει το κεφάλι της

Η γυναίκα μετέβη στην Πιερία όπου είχε νοικιάσει διαμέρισμα για τρεις ημέρες στο οποίο και διέμενε μέχρι την προσαγωγή της από αστυνομικούς.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η ύποπτη γυναίκα, η οποία προσήχθη για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης από την Τούμπα, Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν κάθε λεπτομέρεια και κάθε στοιχείο, προκειμένου να δέσουν όσο πιο καλά γίνεται την υπόθεση και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είναι περίπου 40 ετών και είχε κουρευτεί, σχεδόν ξυρίσει το κεφάλι της, προκειμένου να μην αναγνωριστεί και να ξεφύγει από τις αστυνομικές αρχές.

Εκτός του σπιτιού στην Τούμπα, η ύποπτη είχε μισθώσει ένα ακόμα σπίτι στην Καλαμαριά. Ήδη πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε σπίτια που διέμενε η ύποπτη γυναίκα - περιβόητη «κοκκινομάλλα». Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή της βρέθηκαν ουσίες που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών και γι' αυτό, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, θα κινηθεί η διαδικασία της σύλληψής της.

Διαβάστε: Προσαγωγή μιας γυναίκας για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη

Η γυναίκα φέρεται να συνδέεται με το ευρύτερο περιβάλλον της Μαρκέλλας και πιθανότατα κατά το παρελθόν να διέμενε στην ίδια γειτονιά με την οικογένεια της μικρής μαθήτριας. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η ύποπτη, μετά την απελευθέρωση της μικρής, μετέβη στην Πιερία όπου είχε νοικιάσει διαμέρισμα για τρεις ημέρες στο οποίο και διέμενε ώστε να μην την εντοπίσουν οι αρχές.

Σύμφωνα με τα pieriki.blogspot.com και olympospieria.com, η γυναίκα κυκλοφορούσε στην παραλία της Κατερίνης. Επισκέφθηκε δύο μαγαζιά, στο ένα δεν φορούσε κουκούλα, ενώ στο άλλο μαγαζί φορούσε μάσκα και γάντια και έκανε ακριβές αγορές.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν ωστόσο τις κινήσεις της και την κατάλληλη στιγμή κατάφεραν να σφίξουν τον κλοιό, ώστε να προσαχθεί και να μεταφερθεί τη Θεσσαλονίκη.

Μητέρα και πατριός της 10χρονης κλήθηκαν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ώστε να αναγνωρίσουν τη γυναίκα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να διαπιστωθεί εάν η γυναίκα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και ψυχοτρόπων ουσιών.